Bir dönem buraya 340 Örnekköy-Alsancak Gar şeklinde bir öneride bulunmuştum,ve bu talebimi HİM'e ilettim ve az önce bana şöyle bir cevap geldi:
Fikir ve görüşleriniz bizim için önemli olup, başvurunuz titizlikle değerlendirilmiştir. Kurumumuz kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanarak, yolculuk taleplerinin karşılanması için belirli hat verimlilik kriterlerine göre oluşturulan çalışma programları ile hizmet vermektedir.
Hatlarımızdaki yolculuk talepleri düzenli periyotlarla incelenmekte olup, hizmet kalitemizi yükseltmek ve yolcularımızdan gelen toplu ulaşım hizmetine dair istek, öneri ve beklentilerinin karşılanması amacı ile incelenen yolculuk, verimlilik talep analiz sonuçlarının değişiklik göstermesi halinde söz konusu hattımızın mevcut çalışma programlarında olanaklarımız ölçüsünde düzenlemeler yapılmaktadır. Bu kapsamda, sefer sıklığının artırılmasına yönelik şuan için yeni bir düzenleme yapılamayacağını bildiririz.
Toplu taşıma araç türleri ve sayıları ile çalışan personel sayısı gibi ölçütlerin dikkate alındığı ve kamu kaynaklarını verimli kullanarak yapılan planlamada vatandaşlarımız bireysel yolculuk mesafelerine göre yolculuklarını tek araç ile ya da İZBAN-Vapur-Metro-Otobüs-Tramvay bağlantılı aktarma merkezleri üzerinden yapabilmektedir. Doğrudan erişim talep ettiğiniz güzergahta halihazırda aktarmalı sistemle erişim sağlandığı tespit edildiğinden, yeni bir düzenleme yapılamamaktadır. Bilgilerinize sunarız." şeklinde yanıt verildiğini bilgilerinize saygılarımızla sunar, iyi günler dileriz.
Tamam ben zaten 434+253 ile işimi görüyorum da,912 hattına değişiklik yapmamak için yeterli yolcu talebi yok ne demektir? Sabahları Soğukkuyu'dan 912'ye binsinler,yoldaki seferleri kontrol etsinler,zamanında gelip binilebiliyorsa alınlarından öpecem
Gerçi doğru,20 numaraya da talepte bulunduğumda aynı bahane ile sıklık arttırmayı reddetmişlerdi,o hafta otobüse sığmak için affedersiniz arka tarafımı kapıya sıkıştırmıştım...