Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi | Sayfa 103 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara - Bağlum, Kösrelik ve Çevresi

• #2,041
Yükselmez ise alınır

Screenshot_20250606_162100.jpg

Screenshot_20250606_165825.jpg

• Beğen
Tepkiler: TURAN46
  • #2,043
Emlak müzayede e-satış.
Online kayıt olup belli süre içinde fiyat veriyorsun.

• #2,044
M2 si 2000 in altına geliyor belirlenen muhammen bedele göre, 0.80 Emsal 12 Kat imarlı (?) Bazı saflar şu fiyata imarsız tarla bile vermezler çoğu yerde, müteahhite verir zengin oluruz düşüncesine alır. Ankara İstanbul kadar büyümediği sürece buraya kadar yerleşim gelmez sanmıyorum. Bu arsalar muhtemelen icradan düşüyor bunlara, Bağlum devletin hiçbir yatırım vs. düşünmediği bir yer olduğundan düştüğü gibi hemen satıyorlar, halbuki arsa ucuz yapsana TOKİ yoook TOKİ illa ki Sincan'a Etimesgut'a olacak

• Beğen
Tepkiler: Melih7153
  • #2,045
2022'de pandemi kargaşasında m2 si 800-1000 lira olan yerde 413 liradan ihale açıldı. 470 küsüre bizde kaldı. Bazen denk geliyor. Yenimahalle ve Altındağ bu konuda sürprize açık. Çankaya, Etimesgut ve Gölbaşı gibi değil. Bu 3 ilçede çarpışma oluyor ve hatta ederinin bile üzerine çıkılabiliyor.

• #2,046
Bağlum da diğer semtlerin rağbet ettiği bir bölge değil. Yatırımcı ihaleye bile girmiyor. Sonuçta bir Bahçekapı, İstasyon veya Çankaya çevresi değil

• #2,052
Çok hâkim değilim. Etimesgut civarı çalışıyorum. Bağlum, Yakacık civarı olursa tapu sor uygulamasından, sarı sayfalardan, kırmızı beyaz sayfadan bakıyorum. Başlangıç fiyatları düşük oluyor.

• #2,056
İhaleye girmek isteyen olursa fiyatın yükselmemesi adına 2 kişi ortak alabiliyor.
Tabi ihale öncesinde tanışmak ve çıkılacak maksimum rakamı belirlemek gerekiyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar