Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri | Sayfa 14 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Ankara (Keçiören) Ovacık, (Yenimahalle) Yakacık Haberleri

Bi sorum olacak! Yukari hacil 2021 den beri askida bildigim kadar, ama biz halen vergi ödüyoruz, bana mantiksiz geldi. Belediye yeni cizime kadar vergi almasa olmazmı?

Üst haçıldan bir umut yok bari diğer arkadaşlar için yakacıktan bulvar yolundan kuzey yıldızından bilgiler konuşalım üst haçıl gibi ümitsizmiyiz yakacık için… yıllardır imarlı olan bir bölge olduğu için soruyorum

Ben senin emlak danışmanın değilim dostum. Senin gibi ben de para bağladım bekliyorum. Tavsiye niteliğinde yazılanları sana bilgi vermek mecburiyeti gibi algılama. Belediye orada git ne öğrenmek istiyorsan sor. Umudun kalmadıysa sat kurtul. Burada felaket tellallığı yapıp insanların malını 3 kuruşa kapmak niyetinde olanlarla, satmamaları konusunda telkinlerde bulunanları iyi ayırt et..
Verilen bilgilere teşekkür ettim, mecburiyet imasında da bulunmadım. Yanlış anlaşılma olduysa çok özür dilerim. Bende bir bilgi sahibi olsam yazarım. Belediye sorulan sorulara cevap verse de anlam ifade etmiyor. İmarın bu kadar çok değişmesi dava konusu olması da belediyenin işinin göstergesi. Sanırım 2023 yılında yaptıkları imarların %90 davalık olmuş. Belediye faaliyet raporunda yazıyordu. Önceki formda da mesajlarınızı hatırlıyorum. Bilgi bir şekilde alınıyor ama uygulamada hiçbir şey yok. Yine de bilgi verenlere ve size yine teşekkür ederim. Bence de ortak bir hazırlayıp sürekli Keçiören belediyesinden bilgi edinme/başkana mesaj vb kanallar üzerinden, cimer üzerinden mail vb gönderebiliriz. Ben Akim e bile yazmıştım. Belediye başkanına da şimdi evvelce yazdım. 1999 dan beri buranın imarını takip ediyorum. O gün doğan çocuk askere gitti. Bizim imar bitmedi. İnsanların niyetlerini bilmek çok zor ancak "felaket tellallığı yapıp insanların malını 3 kuruşa kapmak" amacında olanlar olduğunu duydum. Sözüm buradaki arkadaşlara değil asla. Çünkü bizde karamsar cümleler ediyoruz. Arsayı satmayı düşünmüyorum. Çocuğumuz rahat yararlansın nasipse. Cevabımda kırıcı bir cümle kurmamaya özen gösteriyorum. Ancak kırdıysam tekrar çok özür dilerim.

herkese merhaba.. AŞAĞI HAÇIL ile ilgili bilgisi olan var mı? örneğin metre kare fiyatları ne kadar,yapılaşma ile ilgili bilgisi olan veya öngörüsü olan varmı...benim 91922 de hissem var ondan sebep soruyorum.

Hep aynı yazılar artık sıktı. Yok Zeki bey çok iyi adammış, Mesut bey çok düzgün adammış. Yok köye cami yaptırmış,
yok 2 kere umre yapmış. Yahu bırakın bu lafları. Google amcanıza PORTAŞ 28 MİLYAR yazın, en sağcı en solcu gazete bile portaş 28 milyar vurgununu madde madde ispatıyla yazdı. İyi adam lazım değil, iş yapacak adam lazım. Gelir gelmez ücretsiz olan her şeyi ücretli yapan adama ben iyi adam da demem.

Üst haçıla gelince inşaallah konut ve 0,50 emsal olmaz. 2071'e kadar bitmez. İtirazı davası derken torunların çocuklarına kalır. Sanayi depolama yapacaksın, ruhsata açacaksın, milletin cebi biraz para görür. Konut imarlı olan ruhsatlı yerlere konut mu yapılıyor hani. Depolama olursa tüm büyük marketler gelir, Kazan yerine buraya gelirler.

Belediyemizin şirketlerinden Portaş A.Ş.’nin ayni olarak sermaye artırımına ilişkin Başkanlık yazısı.

Çankaya İlçesindeki bazı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanlarındaki yapılacak iş ve işlemlere ait tüm yetkilerin Çankaya Belediyesine devredilmesine ilişkin Başkanlık yazısı.

doymadılar

Karakaya imar plani askidan indi 19 aralıkta...itirazlar yada konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba ...

Bi ara așıklar bile dalga geciyordu!​

Sevgilim, aşkımız hiç bitmesin, sürsün Keçiören Metrosu gibi olsun' diye.​

Bizimde imar planı bitmiyor, belediyenin haberi olasıya kadar daha cok bekleriz.​

Yenimahalle İlçesi Kuzey Yıldızı ve İvedikköy Mahalleleri ile Keçiören İlçesi Yükseltepe Mahallesi sınırlarında bulunan 30 metre genişliğindeki isimsiz yol güzergâhının“Abdurrahman OĞULTÜRK Caddesi”olarak isimlendirilmesine ilişkin İsimlendirme Komisyonu Raporu oylanarak oybirliğiyle kabul edildi.

Burayı harita üzerinde gösterebilecek var mı

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü 2025 yılı stratejik planına göre Akköprü'de bulunan 4.bölge Genel Müdürlüğü'nün Keçiören ilçesi Ovacık Mahallesi'ndeki 91928 Ada 2 Parsel'de bulunan araziye inşa edilecek yeni müdürlük yerleşkesine taşınması bekleniyor.
Screenshot_20250103_003603_Samsung Internet.jpg

• Beğen
Tepkiler: Bedri18
Karakayadan bende çok ümitliyim bu sene...zaten bu sene de bisey olmazsa sanırım artık bir daha da bir şey olmaz....

• Beğen
Karakaya 2025 olmazsa 2026'da yine iyi olur. Ovacık yan tarafı sonuçta. Ruhsat sorunu da kalmayınca. Ovacık 15 bin ise Karakaya neredeyse aynı yer ve 10 bin lira ise millet Karakaya'yı tercih eder.
Karakaya kefeni yırttı diyebiliriz. Ama üst haçıl 5 sene sonra da yine aynı bu durumunda kalırsa hiç şaşırmam.

• Beğen
Karakaya bitmiş, ruhsat sürecine girmiş. Bu çevre yolunun üstündeki haçıl 6 kat konut olarak çizilecekmiş. Ticari yerler ticari, kamular kamu, konutlar konut olarak kalacakmış. Yeşil alan artırılacakmış. (Galiba yola giden bir iki yer yeşil alan olarak çizilecek. Yoksa nereden ne alıp artıracaklar. Ya da kaldırımlara yeşil alan yapılacak. İşin tekniğini çok bilmem)

Üst haçıl sanayi depolama olmayacak yani, çizeceklermiş. 2-3 ay sonra tekrar çağırdı.
Konut olarak kalacak. Konutsa konut, ticari yeri olanın ki ticari, imar durumu ile oynama yok. 6 kat demiş bilmem ne odası.

Mahkemenin dediği şekilde, yani mahkemeyi kazanan tarafın dediği şekilde keçiören belediyesi çizip büyükşehire onaya yollayacakmış.
Yatay mimari

Konu görüntüleyen kullanıcılar