Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Toplantıda bir rakam belirlense bile bakanın rakamı açıklaması zayıf ihtimal. Muhtemelen cumhurbaşkanın onayına sunulacağını falan söyler. Yarın Cumhurbaşkanı açıklar. Yani bugün kimse rakam beklemesin
Toplantıda bir rakam belirlense bile bakanın rakamı açıklaması zayıf ihtimal. Muhtemelen cumhurbaşkanın onayına sunulacağını falan söyler. Yarın Cumhurbaşkanı açıklar. Yani bugün kimse rakam beklemesin
Son yıllardaki en doğru karar.
Enflasyonun dizginlenmesi gerekiyor.
Gerçi asgari ücret alan kesim az.
Bim kasiyerleri bile 19 bin 750 alıyordu. Şimdi 25 olur.
Son yıllardaki en doğru karar.
Enflasyonun dizginlenmesi gerekiyor.
Gerçi asgari ücret alan kesim az.
Bim kasiyerleri bile 19 bin 750 alıyordu. Şimdi 25 olur.
Bu çok klişe bir söylem bizim ülkemizde. Fiyat artışlarını asgari ücret zammına bağlamak saçmalık. Zaten asgari ücret açiklanmadan yıl içinde iğneden ipliğe herşeye zam geliyor. Enflasyonun %45-50lerde gezdiği ülkede milleti 22 bin liraya mahkum etmek vicdansizliktir
Bazıları niye ağlıyor anlamıyorum. Asgarî ücretin anlamı resmi olarak minimum maaş sınırdır. Yani bundan az maaş veremezsin diyor. İyi kazanmak istiyorsan iyi çalış daha fazla al. Türkiye çapında bir devlet için fena rakam değil. Diğer devletlerden haberiniz yok ama herkes milyoner olmak istiyor
Bazıları niye ağlıyor anlamıyorum. Asgarî ücretin anlamı resmi olarak minimum maaş sınırdır. Yani bundan az maaş veremezsin diyor. İyi kazanmak istiyorsan iyi çalış daha fazla al. Türkiye çapında bir devlet için fena rakam değil. Diğer devletlerden haberiniz yok ama herkes milyoner olmak istiyor
Bir kira parası değil bu para o sebeple tartışmaya kapalı bir konudur at gözlüğü ile bakmamak lazım olaya alım gücü Türkiye de çok düşük bunuda Avrupa ülkeleri ile kıyaslamak ta cahilliktir
Belediyeler 40 bin TL maas alıyor asgari ücret çok düşük açlık sınırı 22 bin TL 30 bin TL açlık sınırı yıl sonu olacak ve yüzde 60 çalışan asgari ücret alıyor asgari ücrette bu ülkede temel ücret haline gelmiştir
Kardeşim Sırbistan da çalışıyor 2250 Euro maaş alıyor kirası 700 Euro aylık 250 Euro tüm kumanya alıyor geri kalıyor 1250 Euro 1 senede biriktiği para her ay bin Euro kenara atıyor 12 bin Euro biriktiriyor o geri kalan 250 Euro hafta sonu o bar benim o disco benim takılıyor haftada 4 gün şimdi bana hikaye anlatmayın