Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu bölgeler ramsar etkisi fiyat olarak olur bugün ürünlüde yaylacıkta Tahtalı da nasıl sit alanı yerleri dönümü 4 5 milyon buluyorsa bırasıds o fiyatı bulur ama imar gelmez
Merhaba. Kiracıyım. Ev alamıyorum , arabamı model yükseltmek yerine 500 bin tl değerinde arsa bakıyorum. Öneriniz neresi olur ? Yani şu da olabilir önümüz deprem ölmez sağ kalırsak üstüne ev ya da eve benzer bi yapı yapabileceğimizde bir yer olabilir.
Merhaba. Kiracıyım. Ev alamıyorum , arabamı model yükseltmek yerine 500 bin tl değerinde arsa bakıyorum. Öneriniz neresi olur ? Yani şu da olabilir önümüz deprem ölmez sağ kalırsak üstüne ev ya da eve benzer bi yapı yapabileceğimizde bir yer olabilir.
Merhaba Bursa harici civar şehirler de olur derseniz özelden mesaj atabilirsiniz. Bursa içinde ise Kemalpaşa veya Yenişehir gibi yerlerden bakabilirsiniz.
Slm.Değerli karakoca talihlileri.Sizlere güzel haberlerim var.Herhangi bir yanlış giden bir durum olmaz ise Şubat ayı ilk haftası Karakoca toki ihalesi yapılacak bilgisini öğrendim.Herkese hayırlı olsun inşallah.
3316 konut demek anadoludaki birçok ilçe nüfusuna yakın insanın bu bölgede yaşaması anlamına geliyor. Ki bu sadece bir başlangıç. Gelişimin sadece tokinin yapılacağı arazi ile sınırlı kalmayacağı da aşikar.