Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 25 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

Gelişmeler güzel gidiyor 2025 ara gazı veriyoruz çorap söküğü gibi patlıyacak bir bir haberler 19 Eylül sonrası yeni bir döneme girc

Yeni Karağaç ramsar orda hiç birşey olmaz sitede yazılan güncellenmedi Karakoca olacak ama Karakoca olacağı yer rüzgar gülleri ne çok yakın yer orasıda bence saçma bir yer ama Karakoca da olacak taşlık açıklandı en kısa zamanda en geç 2025 Haziran ayında bakan tüm ihaleler açıklanacak demişti bu sebeple en geç 2025 Haziran belli olacak
Hamza bey telefon numaranızı isteyebilirmiyim,danışmak istediğim bir konu var.

Yük istasyonuna 500 metre diyor. Lojistik Parkın yeri neresi oluyor??

IMG_4861.jpeg

Mevduat faizlerde stopaj vergisi 6 aylıktan yüzde 7.50 dan yüzde 10 çıktı dolaylı olarak mevduat faiz düşmüş oldu yeni döneme gireceğimizi eylül ayında Fed faizin düşeceğini Ekim ayında MB faizin düşeceğini söylemiştim bundan sonraki süreçte mevduattan çıkmaların daha hızlı olacağı süreç başladı toprak en karlı yatırım olacağı süreç başlamış oldu

Karakoca toki ihale tarihleri belli oldu. 3-4-5 şubatta 3 parça halinde ihaleye çıkacak. Hareketlilik yeni başlıyor. Tüm hak sahiplerine ve teknosab yatırımcısına hayırlı olsun.

Screenshot_20241106_121050_Chrome.jpg

Karakoca toki ihale tarihleri belli oldu. 3-4-5 şubatta 3 parça halinde ihaleye çıkacak. Hareketlilik yeni başlıyor. Tüm hak sahiplerine ve teknosab yatırımcısına hayırlı olsun.

Ekli dosyayı görüntüle 58156
Subat ayında olacağını demiştim yeni bir süreç başladı artık burdan herkese haykırıyorum ne olursan ol ben burdan olacağım 2 yıl içinde en geç burası insaat başlayacak ve burası Ertuğrul Balat gibi olacak

33316 konut olacağı Karakocada 12 bin kişi yaşayacak 12 bin kişi için ne gerekli olduğunu tek tek yazmıcam 22 ayda TOKİ bitmiş olacak 22 aylık sürede çevresi oluşması lazım neden lazım 12 bin kişi orda olurken çevresinde hiç birşey olmaması kadar saçma birşey olmamaz düşünsenize dur ekmek almaya deyip adam Karacabey ekmek alıp gelmez dur şurdan meyve sebze alayım derken irfaniye gidip gelmez bölgeler belli 22 aylık süreçte olacak yerler 22 ay içerisinde teknosabta bitmiş oluyor 50 bin çalışan teknosaba gelecek beraberinde nüfus 180 bin olacak dur şurdan 180 bin kişi su kasaptan et alayım diye görükleye gelmicek hasta oldum deyip Karacabey gelmeyecek okul için Bursa'ya gitmeyecek

1/100.000 lik plan beklenmek durumunda mı? Bu plan onaylanmadan önce neler yapılabilir?

Ben de burada tamamen varsayım olarak matlı'ya dikkat çekmek istiyorum. Yaklaşık bir hafta önce Bursaspor stadyumunun isim hakkını 1,5 yıllığına 40 milyon tl karşılığı aldılar 3. Lig için çok iddialı bir para ( ben de bir Bursaspor taraftarıyım) . Şuan Bursaspor'un en büyük destekçilerinden birisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Matlı'nın canbazda Burdan yumurta fabrikası ve o bölgede canbaz-subaşı arasında yüzlerce dönüm arazisi olduğu biliniyor. Acaba bu sponsorluk işi birşeylerin diyeti mi diye insanın aklına soru işaretleri gelmiyor değil. Ki zamanlama da bana baya manidar geliyor. Elbette bu yazdıklarım sadece bir varsayım .

Konum ve mevki olarak gayet iyi o bölgede emir kop. ve kuzuflex ihale ile yer aldı. Değerlenmeyecek bölgeye bu adamlar yatırım yapmaz ki şuanda bile dağkorusu değerli bir mevki. Ancak 1711 parsel ile ilgili dikkat etmeniz gereken 80 metre güneyinden yüksek gerilim hattı geçiyor 70 metre kadar kuzey batısından ise hızlı tren geçiyor. Bu mesafeler muhtemelen herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir. Yeri almaya niyetlenirseniz belediyeden yer üzerinde şerh olup olmadığını kontrol ettirin.

Konu görüntüleyen kullanıcılar