Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 26 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

Hürriyet emirkoop kuzuflex
Canbaz subaşı önder matlı topladı
Nerelerin kısa zamanda imar geleceğini söymeye gerek yok bunlar Bursa'nın önde gelen kişileri

Screenshot_20241107_144509_Facebook.jpg

Ramsar bölgesi olan yerler korunması gerekiyor demek istiyor aynı zamanda konutlar için arazi çalışmalarına başladı

Selamünaleyküm arkadaşlar. Yeni site hayırlı olsun şimdiden. Haftasonu Karakoca koyunde idim. Bir kaç fotoğraf çektim. İlk 2 fotoğraf toki yapılacak alandır. Henuz hiçbir çalışma yok. Koyde ki bazı dedikodular toki nin tekrar karaağaç a geçtiği yönünde. Teknosab heyeti bakanlığa gidip toki nin başlaması yada yenikaragacin etrafını imara acmalarini söylenmiş. Teknosab ta çalışmaya gelen iki gun durmuyormus fabrikalarda bursaya uzak diye böyle bir dedikodu var.

• Beğen
Tepkiler: Furkan
4 fotoğrafta da yük istasyonun olduğu kısım. Bura da güneş olduğundan net çıkmadı fotoğraflar ama bayağı calisma var kepceler derin ve geniş alan da çalışıyor.

• Beğen
Karakoca Köy yolunda da sagli sollu tren çalışması varmış ama orda ki etap bitmiş şimdilik, oradan yol kalabalık olduğu için foto çekemedim. Orda ki ikinci etap için mart ayında tekrar geleceklerdir diye söylendi.

• Beğen
Söylentiler o yönde Hamza bey. Bu ülke de hersey olabilir ben şaşırmıyorum bu yüzden ramsar falan dinlemezler işlerine yarıyorsa eğer. Mart ayın da kepçe ler nereye kazma vurursa gerçek belli olur. Yolcati toki geçen aylar da yapıldı ihalesi. Şirket başladı bile hafriyat temizliğine yolcatı da vinçler falan da hazır.

Son düzenleme:
Söylentiler o yönde Hamza bey. Bu ülke de hersey olabilir ben şaşırmıyorum bu yüzden ramsar falan dinlemezler işlerine yarıyorsa eğer. Mart ayın da kepçe ler nereye kazma vurursa gerçek belli olur. Yolları toki geçen aylar da yapıldı ihalesi. Şirket başladı bile hafriyat temizliğine yolları da vinçler falan da hazır.
Uluslararası arası antlaşması var unesco Dünya miras listesi gibi düşün burasu tarihi korunması gereken yer anıtlar kurulu bir tarihi evi bile yukamıyorsun nasıl oluyorsa buda böyle o ramsarın orda yapı oluşması Ulubat yok olması demek

• Beğen
Tepkiler: güneşligünler
Toki zaten açıkladı artık lamı cimi yok Karakoca'ya yapılacak. Parantez içerisinde Yenikaraağaç yazması ilk açıklamada Yenikaraağaç olarak açıklanmış olmasından kaynaklanıyor.

Merhaba, subaşı çakaldere mevki nasıldır sizce yatırım yapılabilir mi ?

İnkaya rüzgar güllerinden sonra Muratlı katı atık tesisi çöp geliyor Osmangazi çöpleri geliyor artık muratlıda yatırım olmaktan çıktı kaldı 4 yer hürriyet subaşı canbaz Karakoca her zaman diyorum ve dicem subaşı canbaz konut olacak Karakoca yenibahçeler villla imarı verecekler hürriyet te konut olacak

Screenshot_20241108_105039_Messenger.jpg

Kasım) Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, etrafı taş ocaklarıyla çevrili alanda kurulacak olan Batı Bölgesi Katı Atık Entegre Tesisi'nde yaklaşık 100 bin konutun ihtiyacını karşılayacak seviyede elektrik enerjisi üretilecek. Belediye, 30 yıl hizmet verecek tesisin çevreye zararı olmadığını savunuyor. En yakın yerleşim yerine 1,5 kilometre uzaklıkta yapılacak tesise gelen araçlar için de alternatif yol çalışması yapıldığı belirtiliyor. Tamamen kapalı alanlardan oluşacağı için koku problemi de yaşanmayacağı savunuluyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayapa-Kuruçeşme arasında 185 hektarlık alana kurulması planlanan tesis için Uludağ Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden bir heyete yer uygunluğu raporu hazırlatılmış. Raporda tesis için uygun yerin Kayapa değil Karacabey Muratlı mevkii olduğu belirtilmiş.

Konu görüntüleyen kullanıcılar