Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Bursa'da Yatırımlık Araziler | Sayfa 83 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Bursa'da Yatırımlık Araziler

• #1,644
Yüksek gerilimin bir kısmı taşınacaktı ancak rüzgar santrallerinin tokiye en yakını 600 metre onlara dokunmazlar.
Furkan haklısın da tokinin hemen yanı trafo merkezi. Yüksek gerilimi nasıl halledecekler acaba. Bir de toki arsasının hemen üzerinde 2 tane mera var. Bunlar ile ilgili de bir plan var mı acaba

• Beğen
Tepkiler: Ahmet2545
  • #1,647
Yüksek gerilim hattının tamamen kaldırılması gerekiyor tokinin yanından.

• #1,648
Yüksek gerilimin kaldırılması gerekmiyor yasal sınırlar çerçevesinde belli bir metrajda yapı yapamazsınız. Bu da hattın voltajına bağlı olsa da yanlardan max otuzar metre diye hatırlıyorum . Yani yüzlerce dönüm arazideki tüm yüksek gerilimi hatlarının kaldırılması gerekmiyor plana göre belli bir hat üzerine taşınacaktır.
Bu arada troll arkadaş az ötede robot videosu paylaşanlar var git onları izleyen 300-500 kişiden biri olup sıkıcı hayatına renk kat bu meseleler seni tatmin etmez biz geri kafalıyız toprak tarla yatırımı severiz. Sen git robot hissesidir , robocoin'dir falan bul birşeyler kolay yoldan zengin ol. Olmadı senin 100 binlik robotlardan kendine taşeron firma kur bizim tarlalarda mevsimlik işçi olarak çalıştırırsın paraya para demezsin.
%10 kapasite ile çalışan bir organize sanayi bölgesinde 5500 kişi çalışıyor. Fabrika inşaatları devam ediyor. Toki 3400 konut yapımına başladı. Btso ve işverenler bölge için imar beklentilerini her fırsatta dile getiriyorken daha hâlâ neye çamur atıyorsun?

• #1,649
Yüksek gerilimin kaldırılması gerekmiyor yasal sınırlar çerçevesinde belli bir metrajda yapı yapamazsınız. Bu da hattın voltajına bağlı olsa da yanlardan max otuzar metre diye hatırlıyorum . Yani yüzlerce dönüm arazideki tüm yüksek gerilimi hatlarının kaldırılması gerekmiyor plana göre belli bir hat üzerine taşınacaktır.
Bu arada troll arkadaş az ötede robot videosu paylaşanlar var git onları izleyen 300-500 kişiden biri olup sıkıcı hayatına renk kat bu meseleler seni tatmin etmez biz geri kafalıyız toprak tarla yatırımı severiz. Sen git robot hissesidir , robocoin'dir falan bul birşeyler kolay yoldan zengin ol. Olmadı senin 100 binlik robotlardan kendine taşeron firma kur bizim tarlalarda mevsimlik işçi olarak çalıştırırsın paraya para demezsin.
%10 kapasite ile çalışan bir organize sanayi bölgesinde 5500 kişi çalışıyor. Fabrika inşaatları devam ediyor. Toki 3400 konut yapımına başladı. Btso ve işverenler bölge için imar beklentilerini her fırsatta dile getiriyorken daha hâlâ neye çamur atıyorsun?
Asıl sıkıntı trafo merkezi ve rüzgar gülleri. Zamanla çözüm bulunacaktır elbet. Şu an bursada ulaşımın çok sıkıntılı olduğu farklı yerler imara açıldı ve prim yaptı ki, hızlı tren durağı olan ve sanayinin kalbi olacak bu yerin nasıl prim yapacağını hayal bile edemeyiz.

• Beğen
Tepkiler: Serkan
  • #1,650
Fabrika inşaatları devam ediyor.
Furkan bey bu kadar agresif olmana gerek yok. Robotlar zaten fabrikalara girmeye başladı. Sende bursada yaşıyorsun bursada geçen seneye göre daha az insan olduğunu fark etmişsindir. Nedenini sana söyleyeyim fabrika çalışan işçilerin yerine alınan robotlar yüzünden. Hepsi fabrikalardan şutlandıkları için memleketlerinin yollarını tutmuşlar çok haklı olarak. Galelo'nun dediği gibi ben söylesem de dünya yuvarlak söylemesem de. Bu arada İnşaatları süren fabrikalar hangi firmalara ait.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet2545
  • #1,651
Şunu da sana söyleyeyim furkan bey tofaşın bile ne olacağı belirsiz. Çünkü çok değil 1-2 sene sonra uçan arabalar piyasaya çıkacak o zaman tofaş ne yapacak çok merak ediyorum. Firmanın ismini de vereyim leoflight internetten bak.

• #1,653
merhaba hürriyet köy dağ korusu mevkii otobandan 5-6 parsel içeride 1.400 m2 yer ortalama fiyatı nedir bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi

• #1,654
Teknosab altından Hızlı Tren için Tünel yapılacakmış diye duydum aldım Karakoca Istasyonu için

• Beğen
Tepkiler: Beyceli
  • #1,655
Hızlı tren Hürriyet Köyde tünele giriyor ve resimdeki noktadan çıkıyor. Tünel açma makinasını kurmuşlar, yakında tünele başlarlar

hızlı tren.JPG

• #1,658
  • Beğen
Tepkiler: r_kahya ve Beyceli
  • #1,659
Teknosab kurulalı 10 yıl olmuş şu anda tamamen bitmiş olması gereken yerde 15-20 tane fabrika var. Koskoca teknosab ta bir tane büyük yatırım diyebileceğimiz kalburüstü bir tane fabrika yatırımı yok. Çankırı, yozgat, kırşehir, kırıkkale bursadan daha hızlı gelişiyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar