Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 128 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,541
İnşaat birim fiyatları o kadarda yüksek değildir.o resmi birim fiyatlar ne sıvacının malasının,ne kalıpcının keserinin nede demircinin pense hakkı değildir.o fiyatlar şişirilmiştir.hepsi emekciye gitmiyor,yarısı başka yerlere gidiyor.

• #2,542
fiyatın yüksekliği benim çıkarıma da baya bir abartı gibi 500 lerde olsa hadi neyse diyecem o zaman ticari+konutların dönümü 130 milyon tl

• #2,543
Ticari ilandaki rakam yanlıştır. Şu an tek tapu o arsanın metresi en iyi ihtimal 30-35 bin civarı eder.

Ticari olarak en büyük parsel, ilerde AVM bile olabilir ama şu anda bu rakam üfürüklük seviyesinde.

• #2,544
Ticari ilandaki rakam yanlıştır. Şu an tek tapu o arsanın metresi en iyi ihtimal 30-35 bin civarı eder.

Ticari olarak en büyük parsel, ilerde AVM bile olabilir ama şu anda bu rakam üfürüklük seviyesinde.
Şu anda sahibinden com da dodurgada ticari metresi 15.000tl

• #2,546
Şu anda sahibinden com da dodurgada ticari metresi 15.000tl

Burada satılık olan tek tapu parselin tamamı. Tek tapu parseller rahatlıkla iki misli fiyattan gider.

Ticari parselde 15.000 lik hisseler sahiden varsa imkanı olan kaçırmasın derim. Benim parselde daha revizyon falan askıya çıkmadan Aralık'ta 15.000 den satış oldu.

Emsal 1,20 ama ticari olduğu için 50 m2 stüdyo daire getirir, 60 m2 hisse 1+1 getirir, 100 M2 hisse 2+1 getirir.

Konut büyüklüğü serbest olduğu için küçük daire yapmaya uygun, genelde tek blok inşaat olacağı için inşaat süresi çok kısa olur. En güzel yanı, plandaki daire sayısının 150 ye bölünerek sınırlandırılması ticari parseller için geçerli değildir.

Hele ki müteahhitten çarşı/dükkan koparabilirseniz kaymaklı kadayıf olur.

• #2,552
Tek tapu metre karesi düşükse değerlidir.yoksa düşünsene 100.000 metre kare tek tapu,değerli midir.bu araziyi satın alacak kişi olur.

• #2,553
Tek tapu metre karesi düşükse değerlidir.yoksa düşünsene 100.000 metre kare tek tapu,değerli midir.bu araziyi satın alacak kişi olur.
Yani benim hisseli 500 metre kare arsam bu tek tapuya yakın fiyattan satılır.çünkü alıcı sayısı fazla

• #2,554
Beytepe 1923 projesinde 3. Kattaki dükkanın metresi 260.000 e satılıyorsa bu rakamları normal buluyorum şahsen. Tek tapu ticari arsa sonuçta. Tek eksik yanı bulvarda olmaması bence
Biri beytepe 1923 biri dodurga arada çok büyük bir fark var.Biraz gerçekçi olmakta fayda var şu an en fazla 50 binden gider

• #2,555
Tek tapu yerler 2 katı fiyata satılıyor.Kooperatifler proje yapmak için tek tapu yer arıyorlar.

• #2,556
Bende kooperatifçilik yaptım üyeler başkanın anasını ağlatır.Büyük parseller hisseli fiyatına gider.amü küçük parseller hisselinin yüzde 20 veya 30 üstünde gider.

• #2,557
Yenikentte %45 ile müteahhitlerle anlaşılıyor. Dodurga, Alacaatlı Çayyolu gibi lokasyon değeri çok yüksek yerde en az %60-65 oranları değerlendirmeye alınmalı. Eğer mal sahipleri bilinçli olursa, Ufak bir matematik hesabıyla Müteahhitlerin ne kadar kazanç sağlayacağını analiz edebilirler.

• #2,559
Anlaşalım da artık üçe beşe bakmaya kalsın yorulduk dodurgayı beklemekten

• #2,560
Yenikentte %45 ile müteahhitlerle anlaşılıyor. Dodurga, Alacaatlı Çayyolu gibi lokasyon değeri çok yüksek yerde en az %60-65 oranları değerlendirmeye alınmalı. Eğer mal sahipleri bilinçli olursa, Ufak bir matematik hesabıyla Müteahhitlerin ne kadar kazanç sağlayacağını analiz edebilirler.
lüks binalarda insaat maliyetleri yükseliyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar