Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 85 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,681
Kıyaslamak için kıstas gördüğünüz yerlerde 1+1 emlakkonut dairelere daha projedeyken 12 milyon isteniyor.

Ankara'da bile metrekaresi 100 bini çoktan geçmiş. 31,5 m2 miniminnak yerlere 3,5 ile 5 milyon arası isteniyor.

Yoksa Ankara'nın en güzel yeri Çayyolu sizin için sadece belde, mezra sınıfında mı?

Levent'te projeden 1+1 için 12 milyon, Çınarköy'de yine projeden 8,3 milyon isteniyor.
Emlakkonut projeleri Istanbul Antalya gibi yerlerde degil mi? Oralarda ortalama fiyat Ankaranin iki kati civari degil mi?

Madem benzer olmayan lokasyonlardan kiyas yapiyoruz, o zaman niye Londradaki 1+1 daire fiyatlarini niye baz almiyoruz?

Şu anki düşük rakamlar 7-8 yıllık mahkeme sürecinin getirdiği çekingenliğin yarattığı bir durum.
Ne biliyorlar acaba?

bakın iki sene sonra Dodurga nasıl Ankara'nın en yüksek arsa fiyatlarını görecek.
Bu talep nereden gelecek peki?

• #1,682
Size soracak değilim, ne düşüneceğimi ve ne konuşacağımı. Laf yemek icin zorla aranmayin. 15 yıldır zaten bekliyorum. 15 yıldır aynı ici boş laflar ediliyor. Fikrimi açıklamak için izin mi isteyeceğim. 15 yıldır kim ne kazanmış? Simsarlar dışında tabi
15 yıldır bir şey kazandığınızı düşünmüyorsanız siz bu işten anlamıyorsunuz demektir.Eğer dodurganın 60 binlere çıkacağını da tahmin edemeyecek kadar da öngörünüz yoksa bizi boş mesajlarınızla oyalamayın.Laf yemek için zorla aranan sensin.Tutturmuşsun şu fiyat etmez diye sen mi belirliyorsun fiyatları.Hiç mi araştırman ya da bir bilgin yok

• #1,684
15 yıldır bir şey kazandığınızı düşünmüyorsanız siz bu işten anlamıyorsunuz demektir.Eğer dodurganın 60 binlere çıkacağını da tahmin edemeyecek kadar da öngörünüz yoksa bizi boş mesajlarınızla oyalamayın.Laf yemek için zorla aranan sensin.Tutturmuşsun şu fiyat etmez diye sen mi belirliyorsun fiyatları.Hiç mi araştırman ya da bir bilgin yok

• #1,685
Beytepeyi,Alacaatlıyı geçtim hadi diyelim ki buralar dodurgayı 10 a katlar.İncek köy içi 0.90 emsallerin metresi 65 binden satılıyor.
İncek KÖY içi diyorum İncek köyü içi.Oraya gidin bakın 5 katlı tek bina halinde lüks olmayan binlarla dolu çoğu binalar çok eski yolu çamur toprak.Dodurga buraya konum olarakta bin basar yapılacak projelerin kalitesylede bin basar.0.90 emsal metresi 60 bin ediyorsa dodurga 2 emsal 1.75 emsal olarak 60 binli fiyatların çok üstüne çıkar

• Beğen
Tepkiler: Neşet.Ş
  • #1,686
Beytepeyi,Alacaatlıyı geçtim hadi diyelim ki buralar dodurgayı 10 a katlar.İncek köy içi 0.90 emsallerin metresi 65 binden satılıyor.
İncek KÖY içi diyorum İncek köyü içi.Oraya gidin bakın 5 katlı tek bina halinde lüks olmayan binlarla dolu çoğu binalar çok eski yolu çamur toprak.Dodurga buraya konum olarakta bin basar yapılacak projelerin kalitesylede bin basar.0.90 emsal metresi 60 bin ediyorsa dodurga 2 emsal 1.75 emsal olarak 60 binli fiyatların çok üstüne çıkar
Link var mi?

• #1,687
Benim bir çok gayrımenkul yatırımım var.en büyük parayı dodurgadan kazandım.2010 da almıştım.biraz sabır edersek daha büyük paralar kazanacağımız konusunda kesinlikle endişem yoktur.

• #1,688
Ahmet,humman dönüp dolaşıp dodurga da fiyatlar 60 bin etmez diyip polemiğe giriyor milleti yanlış yönlendirmeyin

• #1,697
Dün Ahmet yazdı dm den ,fiyatlara nerden bakıyorsunuz diye.Sarı site yazdım
1.50 emsal yer bulamadım,90 binden ilanda olan yer yok yazmış.diye attığı ilanlar da 0.30 emsal metresini 70 binden ilana koymuşlar.Bu kadar işten anlamayacaksın yine ucuz değer biçmişiz dodurgaya

• #1,700
Arkadaslar daha öncede soyledim fiyatlar düşük şuan için. İlerde mutlaka artacak ama ne kadar artar ne zamana artar bilemiyorum. Fakat fiyatlar ev fiyatlarına yaklaşabilir ama aynı olmaz kendi tahminim, nedeninide yazdım daha önceden.

Konu görüntüleyen kullanıcılar