Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 88 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,743
"Öncelikle merhaba arkadaşlar, konuları işlerim gereği fazla takip edemiyorum. Gördüğüm kadarıyla konu içinde olaylar üslup ya da hareket boyutuna varan yazılara dönüşmekte. Koca koca insanlarsınız, sizleri uyarmak ne bana düşer ne de başkasına; ama forumun kuralı gereği birbirimize saygı çerçevesinde yorumlarda bulunmanızdır. Bir daha 'lan' ya da … gibi üzeri kapalı imalarda bulunan olursa süresiz yasaklanacaktır. Sanılmasın ki değişik kullanıcı ismi ile gelirim; uyarılarda kimin kim olduğu görünmektedir. Kayıt olurken bazı arkadaşların fazladan kullanıcı isimleri kullandığını görmüyor değiliz! Dediğim gibi lütfen üslubunuza dikkat ediniz.

Not: Konu 24 saat kadar kilitli kalacaktır, ilginize teşekkür ederim."

• #1,744
Son günlerde arsa fiyatlarında sanki yukarı doğru bir hareket var gibi. Türk lirasındaki değer kaybından mı yoksa başka bir nedeni mi var bilemedim.

• #1,745
Arkadaşlar Dodurga köyüne girerken solda havuz var. o havuzun olduğu parsel müteahhite verilmiş ben öyle duydum. Adamlar yaz aylarında kazmayı vuracakmış. Teyit edebilen olursa buradan paylaşırsan memnun oluruz.

• #1,748
Alt yapi ile ilgili gelismeleri nereden soracagiz? ASKi'den mi? Kanalizasyon ve suyu onlar yapacak galiba. Bu ikisini yapsinlarda elektrik onemli degil. Bir yerden kaçak göçek hallederiz :ROFLMAO:

• #1,749
İlanların artık 15 bin liradan girmesi fiyatların adım adım yükseleceğinin göstergesidir. Yıl sonuna kadar ikiye katlanacaktır.

• #1,750
Sayın Yusuf, farklı rumuzlarla giriş yapan aynı kişilerin ifşasını istiyorum. Sütre gerisinden efelenmek kolay. Hepimizin bilmek hakkı. Kim bu kişi veya kişiler?

• #1,754
Selam arkadaslar bende dodurgadan arsa almistim kucuk bir yatirim olsun dedik noterden ihtarname cektirdik 3 ayin bitmesine yakin şufa davasi acilmis okadar satlik yer var neyapmamiz lazim bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

• #1,755
Selam arkadaslar bende dodurgadan arsa almistim kucuk bir yatirim olsun dedik noterden ihtarname cektirdik 3 ayin bitmesine yakin şufa davasi acilmis okadar satlik yer var neyapmamiz lazim bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
Yapacak pek bir şeyin yok. Normal şekilde alım yaptıysanız davayı açan/açanlar ücretini ödeyip arsanızı alacaklar. Ne zaman almıştınız?

• #1,757
Yapacak pek bir şeyin yok. Normal şekilde alım yaptıysanız davayı açan/açanlar ücretini ödeyip arsanızı alacaklar. Ne zaman almıştınız?
3 ay felan oldu degeri aldigim fiyattan gostermistim ama onuda yuksek gosterdi diye itiraz etmisler bildigim kadariyla baskalarinida vermisler bizim parselde omurgasizlar bunlar soylenek çok seyler var burda olmuyor ...lerin gozu doymuyor

• #1,758
Revizyonun düzgün olması fiyatları artıracağı için iştahları açılmış, askıya çıkınca da fırsat görmüşlerdir.

Yine de noterle ihtar çekmeniz doğru olmuş. Ihtar çekmeseniz iki sene sonra bu paraya elinizden alabilirlerdi.

• #1,759
Bu şufa yüzünden ayak sürüyorum bende. Yoksa şimdiye çoktan almıştım ufak bir yer. Ayak sürüdükçüde fiyatlar yükseliyor. Bu gidişle son treni kaçıracağız

Konu görüntüleyen kullanıcılar