Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 94 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,861
GÖKDEMİR, inşaat ile görüşmemde ,
Elektrik , su aboneliklerinin ; konut olarak yapılabildiğini söylüyorlar , daha öncede Batıkent teki projelerinde bu yöntemi uygulamışlar .
Kısaca elektrik su aboneliklerinde problem olmadığını söylüyorlar .
Projede ticarethane gözüken bir yer konut olarak abone yapılamaz.yani abone yapılırken projeye bakılır.ayrıca iskan bile verilmez.

• Beğen
Tepkiler: ahmet alici
  • #1,862
Mrb. arkadaslar sizden birkonuda yardim isteyecegim ben de dodurgadan bir miktar yer almak istiyorum siz de veya cevrenizde bana tafsiye edeceginiz bir yer olur ise yardimci olur iseniz sevinirim. simdiden cok tesekkür ediyorum.
Bölgedeki emlakcılara ulaşın.forumda bizede bilgi verirseniz memnun oluruz

• #1,869
Noldu itiraz geldi diye plan mı iptal olacak
Hayır, o itirazların hiç bir şansı yok.

150 metre düzenlemesi 5000 lik planda vardı. İmar planlarının üst planlara uyumlu olması mecburidir, bu sebeple revizyonda bu yerine getirilmiştir.

Zamaında 1000 lik planda bu 150 m2 olayının yeralmamış olması sebebiyle maalesef 1+1, 2+1 gibi küçük hisseler satılmış, böyle küçük hisselere tekabül eden kooperatifler kurulmuş. Umarım 2-3 ortak anlaşarak bir daireyi paylaşacakları şekil gibi çözümler bulunur.

Planın revize haline karşı hiç bir itirazın şansı yoktur. Meclis toplantısında o itirazlar reddedilip plan kesinleşecektir.

• #1,870
Projede ticarethane gözüken bir yer konut olarak abone yapılamaz.yani abone yapılırken projeye bakılır.ayrıca iskan bile verilmez.
Ofis şeklinde görünen dairelerin cins değişikliği şansı var. Eskiden %80 e kadar izin varmış, şu anda %30, veya meclis kararı ile %50 olabiliyor.

• #1,877
150 metre sınırı alt yapıda sorun yaşanmasın diye nüfus yoğunluğunu azaltmak için. Bunun nesine itiraz edilmiş anlamadım.

Yarın öbür gün kanalizasyon patlarsa, sular kesilirse, başka sorunlar çıkarsa bu sefer aynı kişiler belediyeyi suçlayacak :ROFLMAO:
Aldıkları vergiyle adam akıllı alt Yapı yapsalar hiçbir şey olmaz

• #1,878
Kanalizasyon vs kesit alanını arttırınca sorun çözüldü diyelim. Nüfus yoğunluğunu arttırmak başka sorunlarıda getirir. En başta aşırı trafik, güvenlik, eğitim yerleri vs hepsini yeniden planlamak gerekir.

• #1,879
Bölge hali vakti yerinde olanların kalabileceği seviyede olduğundan haliyle her dairede 2 araç olması çok olası.

Yönetmeliklerde her 2 daire için 3 park yeri yapılacak desede eğer elinizden geliyorsa her daire için müteahhitten 2 park yeri yapmasını isteyin. Şimdi olmasa bile max 20 yıl sonra bana dua edersiniz :p

Konu görüntüleyen kullanıcılar