Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 34 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

@Ümit eski arayüz de güncelleme ekle sıkıntıları oldugu için tekrardan yüklenemeyecek bu ara yüz yani tema yeni oldugu için güncellemeleri yapıla biliyor eklentiler yapılıyor zamanla alışırız. Eksiklikler de gideriliyor yavas yavas kardeşim

Bir haber bir gelişme var mı
Osman bey geçen hafta Çankaya belediyesinden ilgili birimden birisiyle görüştüğümde bir iki hafta içinde yol haritası belli olur dedi. ABB ve Çankaya belediyesi yetkilileri görüşüyorlar yapılması gerekenler hakkında demişti. Tabii bu görüştüğüm arkadaş o birimde çalışan onlarca insandan bir tanesi. söylediği ne kadar kayda değerdir takdir sizin . Ben bu aralar yurt dışındayım Ankara'da olan arkadaşların Çankaya belediyesinin ilgili birimi ile yüz yüze görüşmesi daha sağlıklıdır. Tekrar ifade edeyim bir iki hafta içinde belli olacak mevzu ruhsatların verilip verilmediği değil ,bu süreçte yapılması planlanan hukuki yahut da meclis aşamasıymış o arkadaşa göre.

• Beğen
Tepkiler: ... ve Osman_Tunç
Sizlerden haber bekliyoruz orda olmadığımız için üstad birde köprü başladı diyorlar aslı var mı bizim oraya etkisi olur mu?

• Beğen
Tepkiler: Makita
Sizlerden haber bekliyoruz orda olmadığımız için üstad birde köprü başladı diyorlar aslı var mı bizim oraya etkisi olur mu?
davalar başlar işe köprü nün değeri çok olmaz. umarim yarınki Çankaya belediyesi nin meclisinden hayırlı haberler çıkar. köprüden once plan notlarinin gündemi daha önemli

• Beğen
Dava konusu olabilecek sanılan şeylerden birisi de konut parsellerinde 150 metre sınırı.5 binlik planda yazıyor.bunu binlik plana dahil etmek istiyorlar.İnşallah olmaz böyle bir şey

• Beğen
Tepkiler: Makita ve ...
Arkadaşlar bugünkü meclis görüşmelerinde Dodurga mevzuu geçip geçmediğini öğrenebilen paylaşırsa iyi olur. Önemli olan meclisteki hakim grubunun yönelimi yani CHP li üyelerin bu husustaki görüşleri öğrenilebilirse üç aşağı beş yukarı gidişat belli olur.

Arkadaşlar bugünkü meclis görüşmelerinde Dodurga mevzuu geçip geçmediğini öğrenebilen paylaşırsa iyi olur. Önemli olan meclisteki hakim grubunun yönelimi yani CHP li üyelerin bu husustaki görüşleri öğrenilebilirse üç aşağı beş yukarı gidişat belli olur.
gündem maddesinde Dodurga var . kesin konuşulacak. Abb de 150 olmasını istiyor Çankaya'da. ama askı ya çıkmadan çözebilecekler mi belli değil.

• Beğen
Tepkiler: ... ve Makita
Arkadaşlar iyi günler. Dünkü meclis toplantısında Dodurga maddesi görüşüldü mü acaba? Bilgi alabilen burada paylaşırsa memnun oluruz.

35BF4A05-919E-4813-B72F-7146A7341ADE.png

F4D03F6B-9408-41AE-9798-DBCB4E15F5CA.png

0B0607EE-1684-4EB1-A345-899760BDB1BD.png

4605A0B0-4EF8-4F22-BFF8-0B7C90C32762.png

Herkes okuyup yorum yapabilir ama konusunda uzman olan avukat arkadaşlar yorumlarsa çok iyi olur

• Beğen
Çankaya belediyesinin işleri yokuşa sürmek için uğraştığı belli.Danıştayın verdiği bir kararı Abb meclisi bozabilir mi hiç

• Beğen
Tepkiler: ...
Görüldüğü gibi aylardır ne dediysem aynen o şekilde komisyon raporu çıkmış.

Emsaller 1/1000 lik planda belli olmalı, parselasyona bırakılmaz dedim. Aynısı yazılı.

Revizyon şart dedim, gerekmez, ABB'nin yazısı yeter dediler. Revizyonun şart olduğu açıkça yazılı.

Özel hükümler 1. maddenin de revizyonda kademeli emsal yönünden değişmesi lazım dedim. Bunu da uzun uzun açıklamışlar.

150 m2 olayı sonradan çıktı, önceden o mevzudan haberim yoktu zaten.

Şimdi bana yönelik ağır ifadelerle, suçlamalarla mesaj atanların görüşlerini almak isterim. Özür dileyebilecekler mi acaba?

Sayın Admin,
bu mesaj kesinlikle bir tartışma yaratmak maksatlı değildir. Ancak bu konudaki mesajları aylarca siz de gördünüz, birçoğunu sildiniz.
O mesajları yazanların hakkı teslim etmek gibi bir adım atıp atmayacaklarını görmeyi istiyorum sadece.

Herkese selamlar

Konu görüntüleyen kullanıcılar