Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, emsalleri nereden öğrenebiliyoruz? Ayrıca müteahit %50-50 ile mi iş yapacak burada? Son olarak buraya yapılacak dairelerin fiyatları alacaatlı ile eş değer olur mu?
12-13 yıldır süren sorunlar tekrar tekrar çıkar diye korkuyorum.
ABB imar daireesi başkanlığı Çankaya Belediyesine son yargı kararı doğrultusunda işlem tesis edilmesi yönünde emir niteliğinde bir yazı yazdı.
Hatta biz bu forumda BU İŞ BİTTİ, YAŞASIN!!! diye bayram ettik.
Ama Çankaya belediyesi rahat durur mu?
Yüksek yargı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğünün bitti dediği süreçi yeni baştan başlatmak için hamle yaptı.
Çankaya belediyesi karşı atak yaparak planda şu şu değişiklikleri yapalım diye finale ermiş süreçte topu yeniden oyuna soktu.
Yani yargı ve ABB bu iş tamam dedi.
Çankaya Belediyesi "Ben bitti demeden bitmez dedi.
Ben bu belediyeden bu bölgeden arazi alıp bir ev sahibi olma hayallleri kuranların istediği gibi bir karar çıkmasını imkansız buluyorum.
Her ne kadar belediye tayfası aksini idddia etse de!!!!
ben sonuna kadar bekleyeceğim.
başka seçeneğim yok.
belki bu kez çankaya belediyesi insafa gelir.
son raporunda belki de samimi davranıyordur, kimbilir???
Artık belediyede bunu görüyordur kiralar çok fahiş oldu ankarada acil konut lazım millet 12 13 senedirde bekliyor bütün mahkeme olaylarını gördük artık ocakta son bulur inşallah