Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 44 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

Merhaba, emsalleri nereden öğrenebiliyoruz? Ayrıca müteahit %50-50 ile mi iş yapacak burada? Son olarak buraya yapılacak dairelerin fiyatları alacaatlı ile eş değer olur mu?

Abb hallettikten sonra daha ne sorun çıkacak ki

12-13 yıldır süren sorunlar tekrar tekrar çıkar diye korkuyorum.
ABB imar daireesi başkanlığı Çankaya Belediyesine son yargı kararı doğrultusunda işlem tesis edilmesi yönünde emir niteliğinde bir yazı yazdı.
Hatta biz bu forumda BU İŞ BİTTİ, YAŞASIN!!! diye bayram ettik.

Ama Çankaya belediyesi rahat durur mu?
Yüksek yargı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğünün bitti dediği süreçi yeni baştan başlatmak için hamle yaptı.
Çankaya belediyesi karşı atak yaparak planda şu şu değişiklikleri yapalım diye finale ermiş süreçte topu yeniden oyuna soktu.
Yani yargı ve ABB bu iş tamam dedi.
Çankaya Belediyesi "Ben bitti demeden bitmez dedi.

Ben bu belediyeden bu bölgeden arazi alıp bir ev sahibi olma hayallleri kuranların istediği gibi bir karar çıkmasını imkansız buluyorum.
Her ne kadar belediye tayfası aksini idddia etse de!!!!

• Beğen
Tepkiler: musa ve ...
Artık belediyede bunu görüyordur kiralar çok fahiş oldu ankarada acil konut lazım millet 12 13 senedirde bekliyor bütün mahkeme olaylarını gördük artık ocakta son bulur inşallah

• Beğen
Tepkiler: claymore ve ...
Burası tam olarak nerede, biliyor musunuz ?
Screenshot_20241225_173105.jpg

• Haha
Tepkiler: Bedri18
Sosyal medyada konuşulan bu. Siz de ABB sayfasından bakabilirsiniz. Satmayı bırakın da sorunları çözün.

• Beğen
Tepkiler: ...
Şaka mı bu ilan?

İmarda spor tesisi alanı görünüyor, ama Ankara'nın en lüks sitelerinden birini inşa etmişler, ortalama fiyatlar 20 milyon.

Bunun mantıklı bir açıklaması var mı acaba?

• Beğen
Geçen yazdığım Gökçek ile Fethi Yaşar'ın işleri gibi.

İşin içinde rant olunca kuliste her şey oluyor, biz tiyatro seyrediyoruz.

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar