Rkk bey yorumunuzu bekliyorum olayların buraya geleceğini nokta atışı yapmıştınız bundan sonraki izleminiz nedir
Arslann bey,
sonunda aklıselim galip geldi ve hukuken taş gibi sağlam bir planımız oldu. Burada özellikle Çankaya Belediye'sine teşekkür ediyorum. Defalarca bahsettiğimiz bütün pürüzlerin ortadan kaldırılması, hatta mahkemenin saçmasapan kararının da tamir edilmesini sağladılar (1,75 konut alanlarında mahkemenin dokunmadığı kademeli emsal uygulaması).
Zaten kararın ilk sayfasında da plana karşı Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası'nın açtığı davaların reddedildiğinden de bahsediyor.
Bu plana gelecek itirazların hiç bir şansı yoktur. Askıya çıktıktan sonra gelecek bütün itirazlar kolaylıkla reddedilecek ve plan kesinleşecektir.
En geç Nisan/Mayıs gibi Çankaya belediyesi ruhsatları vermeye başlayabilir.
Bu sene içinde Dodurga'da şantiyelerin kurulacağını yazmıştım. Umarım prestijli, lüks site projeleri de lanse edilmeye başlanır ki, bu da Dodurga'da arsa ve konut fiyatlarını uçuşa geçirir.
Arsa sahibi olanlara mevcur kalmadıkça, çok elzem bir durum olmadıkça kesinlikle satmamalarını tavsiye ediyorum.
Emlak konutun kampanyasında, büyük ihtimalle Dodurga ile kesinlikle kıyaslanamayacak bölgelerde yapacağı, proje fiyatlarında 1+1 konut fiyatları bile 5.650.000 liradan başlarken, bizlerin Dodurga'da kat karşılığı sahip olacağı konutların fiyatlarını hayal edin.
İnanıyorum ki arsa fiyatları bu sene ikiye, inşaatlar yükselmeye başladıkça 4-5 misline doğru gidecektir. Yanıbaşımızdaki Beytepe ile benzer rakamları göreceğiz. Bu da yıllarca beklemenin sonunda hak ettiğimiz getiriyi sağlayacaktır.
DODURGA'DAKİ BÜTÜN PAYDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN.