Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 86 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,701
15 yıldır bir şey kazandığınızı düşünmüyorsanız siz bu işten anlamıyorsunuz demektir.Eğer dodurganın 60 binlere çıkacağını da tahmin edemeyecek kadar da öngörünüz yoksa bizi boş mesajlarınızla oyalamayın.Laf yemek için zorla aranan sensin.Tutturmuşsun şu fiyat etmez diye sen mi belirliyorsun fiyatları.Hiç mi araştırman ya da bir bilgin yok
Varsa elinde 100-200 metre yer vardır. Onunla da zengin olma hayalindesin. Hayal kurmaya devam edin. Bu bölgede beni15 yıldır yaniltanlarin kulaklarını cinlatmaya devam edeceğim. Arananlar isterse onlarınkini de cinlatirim. Yorum yapmak için senden izin alacak değilim. Hadi işine...

• #1,704
Varsa elinde 100-200 metre yer vardır. Onunla da zengin olma hayalindesin. Hayal kurmaya devam edin. Bu bölgede beni15 yıldır yaniltanlarin kulaklarını cinlatmaya devam edeceğim. Arananlar isterse onlarınkini de cinlatirim. Yorum yapmak için senden izin alacak değilim. Hadi işine...
15 yıl önce seni kim çarpmışsa iyi çarpmış ki hala gocunuyorsun

• #1,705
Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş. Ayar, bozulunca; aklına gelen yarım yamalak cümlelerle cevap vermeye çalışırsın. Çapın da kalibren de yetmez. Muhatabım değilsin.

• #1,706
15 yıl önce arsa alıpta mutsuz olan bir tek humman var.Ayrıca o zamanlarda da imar planı yapılmıştı 0.30 ve 0.5 emsal olarak emsaller 1.75 ve 2 ye çıktı kâğıt üstünde 4 kat kar etmiş olman lazım en kötü 15 yılda.Senin derdin başka bence fiyatlar yükselir diye ödün kopuyor anlaşılan

• Beğen
Tepkiler: Metin ve Makita
  • #1,710
Bozacilar ve sıracılar! Sayın admin siteye girişte belirli bir eğitim ve IQ seviyesi olmasını talep ediyorum.

• #1,712
Bozacilar ve sıracılar! Sayın admin siteye girişte belirli bir eğitim ve IQ seviyesi olmasını talep ediyorum.
Bozacı kim ? şıracı kim ? daha neyi savunduğun belli değil dodruganın değerini anlatanlarla tartışmaya giriyorsun Dodurgada arsan varsa mutlu olman lazım eğer Emlakçı bozuntusuysan böyle saçma sapan polemikler yaratırsın.Yüksek IQ lu insan söyle dodurganın fiyatı nolur

• Beğen
Tepkiler: Metin
  • #1,714
İnsanoğullarına tepeden bakanlar ,
Mesnetsizce suçlama yapanlar ,
Alakasız , kendince hakaret edenler ,
Kendini okumuş zanneden gerçek cahiller ,
Sebest atış zırvalayanlar ,
Ukâlâlıktan başka vasfı olmayanlar ,
Leylek misali ömrü lak lak ile geçenler ,
Kendi söylevleriyle çelişenler ,
...........................................
Bu form sizleride bağrına basıyor .

• #1,715
Herkesin farklı bir görüşü, farklı beklentisi olabilir. Kimimiz çok uygun fiyatla yatırım yapmışken, kimi de ilk imar çıktığında oldukça yüksek rakamdan girmiş olabilir. İlk imar çıktığında biraz da şişirilmiş fiyatla metrekaresi 280 Eurodan almış bir gurbetçi vardı. Düşünün, adamın yatırımı ancak 8 yılda kendini kurtarmış hale geldi. Onun hala morali bozuk olsa haklıdır.

Ben bulvar üstü konut parseline metrekaresi 75 Eurodan, ticari parsele ise 55 Euro'dan girdim, yani rakamların en düşük olduğu zamanlarda turnayı gözünden vurmuş gibi oldum.

Yani mevcut durum ve gidişatı herkesin farklı algılaması normaldir.

Revizyonla ilgili yazdıklarım aynen çıktı, ama neredeyse 7-8 ay sürdü. Arsa fiyatları ile ilgili öngörüm de doğru çıkacak.

Şimdi de tavsiyem 7-8 ay bekleyip oluşacak rakamları görmektir. Bu sene arsa fiyatları döviz bazında ikiye katlayacak, buna samimiyetle inanıyorum. Enflasyon vesaire sebeplerle TL bazında iki mislinden yukarı çıkacağı da belli.

Yıl sonuna doğru inşaatlar başlayıp, lüks projeler lansmana girdiği zaman bir daha ivme kazanıp ardından 2 sene boyunca yükselişi devam edecek, eninde sonunda Beytepe rakamlarını yakalayacaktır.

Emsalin nispeten daha yüksek oluşu, 24-28 kat izni, Dodurga'da yeşil alan ve sosyal donatıları zengin projeleri mümkün kılacaktır.

İddia ediyorum, Dodurga Ankara'nın en kaliteli yerleşim bölgesi olacak.

• #1,717
RKK bey bekliyoruz zaten.Önceki söylemleriniz çıktı darısı şimdikilerin başına;)
Ben dipten almadım ama yinede yatırımımdan memnunum.

• #1,718
Fikirlerimi ifade etmek için birbiriinin şakşakçısı takimindan akil alacakdegilim. Yazdıklarımın tek bir kelimesinde hakaret bulunmuyor. Bunun aksine, ağzından ne çıktığını bilmeyenler var. Okuyun görürsünüz. Sen veya siz kimsiniz de bana karışma hakkını kendinizde görüyorsunuz.

• Kızgın
Tepkiler: Makita
  • #1,719
Sen ve şakşakçıların en başından beri olumsuz şeyler yazıp duruyorsunuz.Yok dodurga 60 bin etmez yok dodurgadaki fiyatlar parselizasyon sonrası fiyatlara gelmiş yok Kadıköy’deki fiyatla dodurganın fiyatı aynı değerde yok sarı siteden fiyat at vb vb.Akıl alacak bile aklının olmadığı düşünüyorum.Seni adam yerine koyup laf anlatmaya çalışmam hata

• Beğen
Tepkiler: Makita

Konu görüntüleyen kullanıcılar