Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki basit bir matematikten veya mantik hesabindan anlamayan insanlara kim laf anlatacak?
Bir de lafdan anlayan ama niyeti kotu olanlar var. Adam ben bunu istiyorum isinize gelmezse ortaklik giderme davasi acin der anlasmayi engeller. Cogu hissedarli parselde boyle sorunlar olacak.
Öyle bir şey yok üstadım her zaman çoğunluk güçlüdür. Ben bunu istiyorum deyip ikilik çıkarırsa elindeki maldan da olur. 30 metre yer alıp ortalığı karıştırmaya çalışan simsarlar var burası Ankara burda her şeye çözüm bulunur.
Özellikle dodurga emlakçılarından bazıları az bir piyasa hareketlenecek gibi oluyor. Sözde 35 lik bulvarda m2 si 12-15 bin arası arsa piyasaya sürüyor. Yalan dolan üç senedir onlara göre metresi 12 bin Allah’dan korkun be.
Yani ne demek bir adamın 125 m2 yeri var ise söz hakkı olmayacakmı.Tabiki anlaşılacak konular bunlar.Olmadı o zamanki değerinden parasını alacak çıkacak.
Yani ne demek bir adamın 125 m2 yeri var ise söz hakkı olmayacakmı.Tabiki anlaşılacak konular bunlar.Olmadı o zamanki değerinden parasını alacak çıkacak.
125 m2 iyidir, her halükarda 2+1 , hatta 3+1 bile getirebilir.
Bütün Dodurga 4+1 inşa edilmeyecek ki. Her müteahhit projesine illa ki 2+1, 3+1 daireler de katacak, oradan eline kalan inşaat hakkı ile daha büyük 4+1, 5+1 konutlar da yapacaktır.
Kimse kimseyi öyle kolay kolay hakkından edemez. Müteahhitler her halükarda bir yol bulurlar.
Özellikle dodurga emlakçılarından bazıları az bir piyasa hareketlenecek gibi oluyor. Sözde 35 lik bulvarda m2 si 12-15 bin arası arsa piyasaya sürüyor. Yalan dolan üç senedir onlara göre metresi 12 bin Allah’dan korkun be.
1 Emlakçı
2 Galerici
Bunlar bir mala kız diyorsa o mal duldur
Dul diyorsa en iyi ihtimalle pavyondan düşmüştür.senin malını alırken öldürür bitirir bedava malını veresin gelir, elindeki mali satarkende öyle bir anlatırlar ki, zannedersin müteahhit arsanın başında beni bekliyor, her iki iş grubu da vicdanı olan bir insanın yapabileceği iş değil, temiz düzgün esnafları tenzih ederim
Meskek gruplari icin kullanılan tabirlere katılmıyorum; ancak, tespitler muhteşem ve yerinde. Allah uzak etsin ikisinden de. işini dürüstlükle yapan insanlar istisna tabi.