Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 111 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,201
Kararı bilen var mı arkadaşlar lütfen ikide bir tartışmayalım ilk bi başlasında gerisine zaten hal yolu bulunacak

• #2,203
Peki basit bir matematikten veya mantik hesabindan anlamayan insanlara kim laf anlatacak?

Bir de lafdan anlayan ama niyeti kotu olanlar var. Adam ben bunu istiyorum isinize gelmezse ortaklik giderme davasi acin der anlasmayi engeller. Cogu hissedarli parselde boyle sorunlar olacak.
Öyle bir şey yok üstadım her zaman çoğunluk güçlüdür. Ben bunu istiyorum deyip ikilik çıkarırsa elindeki maldan da olur. 30 metre yer alıp ortalığı karıştırmaya çalışan simsarlar var burası Ankara burda her şeye çözüm bulunur.

• Beğen
Tepkiler: Metin
  • #2,204
Özellikle dodurga emlakçılarından bazıları az bir piyasa hareketlenecek gibi oluyor. Sözde 35 lik bulvarda m2 si 12-15 bin arası arsa piyasaya sürüyor. Yalan dolan üç senedir onlara göre metresi 12 bin Allah’dan korkun be.

• Beğen
Tepkiler: Metin
  • #2,207
Yani ne demek bir adamın 125 m2 yeri var ise söz hakkı olmayacakmı.Tabiki anlaşılacak konular bunlar.Olmadı o zamanki değerinden parasını alacak çıkacak.

• #2,208
Sayın RKK cwvabınız için teşekkürler yaşamkent ve alacaatlı da tüm 4+1 daireler 185-220 M2 diye geçiyor ozaman bu dairelerin neti de 120-130 M2 midir.

Ilanlarda, lansmanlarda 200 m2 denilen daireleri elinizde dijital metre ile ölçün, içinde yaşam alanı 140-150 m2 yi geçmez.

200 m2 brüt olarak açık balkon vesaire herşeyi katıp yazıyorlar.

Planda yazılı 150 m2 konut büyüklüğü, her bir dairenin brüt inşaat alanıdır.

Brüt inşaat hakkı konut sayısı x 150 m2 üzerine emsale dahil edilmeyen bina ortak alanları vesaire toplamı ile bulunur.

Lansmanlarda, reklamlarda 200-220 m2 vesaire rakamlar gerçek değildir. Toplam inşaat alanını geçecek şekilde inşaat yapan müteahhit iskan alamaz.

Geçen sene yazlık alırken de emlakçılar devasa metrekarelerden bahsediyorlardı, dijital metreyle kullanım alanı neredeyse yarısı çıktı 😁 😁

• Beğen
Tepkiler: Makita
  • #2,209
Yani ne demek bir adamın 125 m2 yeri var ise söz hakkı olmayacakmı.Tabiki anlaşılacak konular bunlar.Olmadı o zamanki değerinden parasını alacak çıkacak.
125 m2 iyidir, her halükarda 2+1 , hatta 3+1 bile getirebilir.

Bütün Dodurga 4+1 inşa edilmeyecek ki. Her müteahhit projesine illa ki 2+1, 3+1 daireler de katacak, oradan eline kalan inşaat hakkı ile daha büyük 4+1, 5+1 konutlar da yapacaktır.

Kimse kimseyi öyle kolay kolay hakkından edemez. Müteahhitler her halükarda bir yol bulurlar.

• Beğen
Tepkiler: Makita

Konu görüntüleyen kullanıcılar

• RKK