Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 127 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,521
Dodurga bu; %65 den aşağı olmaz, olamaz!
Bu oran çok yüksek. Maliyetler bu kadar artmisken.% 65 demek daire fiyatının 20+ milyon demek. 50 iyi anlaşma 55 çok çok iyi. İnşaat aşamasına gelince dodurgada oluşacak konjektor bunu belirleyecektir.
Bolgeye prestijli yapılar girerse Dodurga yatırımcısı seviye atlayacak.

• #2,522
İroni yaptım. Bana göre, şuan %50 bile mümkün değil. İlerleyen zamanlarda koşullar değişir tabi.

• Kızgın
Tepkiler: Makita
  • #2,524
Konut+Ticari ve tamamen ticari parsellerde %50 mümkün görüyorum. Müteahhit ticari payı (ticari parsellerde de çarşı kısmını) kendine alırsa, konut kısmında %50 verir diye düşünüyorum.

Diğer parsellerde başlangıçta %45 olabilir. Yapılaşma ilerleyip güzel siteler inşa edildikçe konut fiyatları yükseleceği için o zaman %50 mümkün olur.

• #2,525
Arkadaşlar adamlar Sincan Yenikent'te % 45'e anlaşıyor. Buralar için fark etmez ister konut ister ticari %50 normal. Benim yenikent'te küçük bir arsam var daha yeni anlaştık %45 .Hatta Ortaklar acele etmeseydi %47'ye bile anlaşabilirdik. Bir de burayı konut + ticari ve konut olarak kategorik düşünmeyin. Bana göre gölet çeperinde yani planın merkezinde olan konut parseller planın uç bölgelerindeki konut +ticarilere göre daha değerli olacaktır ileride. Gölet projesi iptal olsa bile projenin yerine devasa yeşil alan kalacaktır.

• #2,526
Konut+Ticari ve tamamen ticari parsellerde %50 mümkün görüyorum. Müteahhit ticari payı (ticari parsellerde de çarşı kısmını) kendine alırsa, konut kısmında %50 verir diye düşünüyorum.

Diğer parsellerde başlangıçta %45 olabilir. Yapılaşma ilerleyip güzel siteler inşa edildikçe konut fiyatları yükseleceği için o zaman %50 mümkün olur.
Neden insanlar arsasının ticari kısmını mütahite veriyor ki ?

• #2,528
Arkadaşlar adamlar Sincan Yenikent'te % 45'e anlaşıyor. Buralar için fark etmez ister konut ister ticari %50 normal. Benim yenikent'te küçük bir arsam var daha yeni anlaştık %45 .Hatta Ortaklar acele etmeseydi %47'ye bile anlaşabilirdik. Bir de burayı konut + ticari ve konut olarak kategorik düşünmeyin. Bana göre gölet çeperinde yani planın merkezinde olan konut parseller planın uç bölgelerindeki konut +ticarilere göre daha değerli olacaktır ileride. Gölet projesi iptal olsa bile projenin yerine devasa yeşil alan kalacaktır.
gölet çevresi çok sinekli olur yazlari :ROFLMAO:

• Beğen
Tepkiler: egeata
  • #2,531
Bir kaç proje dışında, konvansiyonel olarak insaatlasmanin, mevcut maliyetler dikkate alınarak, başlayacağını düşünmüyorum. Yazılıp çizilenler hayalden öte bir sey değil. 300 k usd veya 500 k usd gibi bedellerle kaç kişi alım yapabilir. Bu projeler de, belirli bir kesime hitap eder. Tabi hayal kurmak parayla değil.
Screenshot_20250525_161715_X.jpg

• Beğen
Tepkiler: ahmet alici
  • #2,532
Neden insanlar arsasının ticari kısmını mütahite veriyor ki ?

Müteahhitler genelde ticariyi kendine kapmaya çalışır. Çevreleri de olduğu için daha inşaat sırasında alacak müşteriyi, kiraya verecekse kiracıyı ayarlarlar

Mesela benim hissem olan ticari parselde çarşı tarafını verse ben %40 a bile dünden razı olurum. Kira getirisi çok daha iyi olur, konutta %50-55 almaktan bile daha karlı olur.

• #2,533
Bir kaç proje dışında, konvansiyonel olarak insaatlasmanin, mevcut maliyetler dikkate alınarak, başlayacağını düşünmüyorum. Yazılıp çizilenler hayalden öte bir sey değil. 300 k usd veya 500 k usd gibi bedellerle kaç kişi alım yapabilir. Bu projeler de, belirli bir kesime hitap eder. Tabi hayal kurmak parayla değil.Ekli dosyayı görüntüle 69361
O kadar istatistik paylastim kimse insan gibi yorum yapmadi. Bu forumda emlakci olmayan veya ilkokul terk olmayan birkac kisi var sadece. Birak birbirlerini yolsunlar

• Beğen
Tepkiler: May be
  • #2,535
O kadar istatistik paylastim kimse insan gibi yorum yapmadi. Bu forumda emlakci olmayan veya ilkokul terk olmayan birkac kisi var sadece. Birak birbirlerini yolsunlar

Bu rakamlar bugün normal rakamlar oldu, evler de tıkır tıkır satılıyor.

Benim 11 yıl evvel kiracılardan bıkıp ara katta tanesi 60.000 Euro'dan sattığım dairelerin şimdi giriş katı 8 milyona satılmış. 20 yıllık binadan bahsediyorum. Ablama sadece 5 sene önce 35.000 Euro civarında daire aldığımız binada şu an aynı tip dairelere 100.000 Euro istiyorlar, bu da 25 senelik bina.

Fiyatlar döviz bazında da uçtu, ama konut satış sayısı hiç de o kadar düşmedi. Bu rakamlara rağmen satış sayıları çok iyi gidiyor.

Dodurga'da 2+1 daireler 200.000, 3+1 daireler 250.000, 4+1 daireler 300.000 dolardan peynir ekmek gibi satılır.

Yanındaki Beytepe'de bu rakamların bile 2 katı isteniyormuş.

Ankara'nın inşaata açılan en güzel yerinden bahsediyoruz.

Bizim millet eline geçen parayla en önce başını sokacak ev almaya bakar. O nedenle ev fiyatları ne olursa olsun alıcısı bulunur.

• Beğen
Tepkiler: Makita
  • #2,537
Ticari Parsel için istenilen rakam ortada. Dodurga burası. Güzel günler yakında inşallah çok az kaldı 💪

• #2,538
Arkadaşlar daire fiyatlarını 10 milyondan bahs ediyorsunuz yüzde 45 le mütahite veriyorsunuz.burada bir paradoks var .yani mütahit burada bir daireden 10 milyon gelir elde edecek.bağlumdada 4 milyon elde edecek öylemi.daireniz 10 milyonsa yüzde 60 la bile verseniz yinede mütahit kazanır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar