Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT Araç Filosu | Sayfa 6 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT Araç Filosu

İstanbul Senin uygulaması ne kadar iyi olsa da Otobüsüm Nerede uygulaması da bir o kadar kötü bir uygulama maalesef. Kesinlikle revize edilip geliştirilmesi lazım. İETT altyapısı da çok eskidi. API’leri stabil değil.

Son düzenleme:
Hayır ben uygulamayı indirdiğim halde giremedim göremedim açılmadı o sayfa.

Ayrıca zaten beyaz masa yı da çözüm merkezi olarak değiştirmişler gibi görünüyor yani bir değişikliğe gitmişler gibi.

Ya uygulama indirmeye gerek kalmadan web sitesinden de rahatlıkla kolaylıkla girebilmeliyiz ama yok.

Beyaz masanın kendi uygulaması da vardı onu da kaldırmışlar mesela.

Kâğıt üzerinde 2 sene önce değişikliğe gitmiş olabilirler ama yeni yeni bu işleri işleme koydular diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Çözüm Merkezi isim değişikliği 2 yıl önce yapıldı onu belirteyim. Konu dışına çok çıkmak istemiyorum ancak sitede yandan çıkan menüde “Başvurularım” kısmı görünüyorsa giriş yapmışsınız demektir. Bir de oraya bakın mümkünse. Aşağıdaki gibi olması lazım.

image

Eğer uygulamadan kullanmak istiyorsanız arama kısmına “Çözüm Merkezi” yazmanız yeterli. Ana menüden çıkmıyor.

İBB şu anda tüm uygulamaları bu İstanbul Senin uygulamasına entegre etmek istiyor. Superapp konsepti istiyorlar.

Son düzenleme:
Sanırım ben körüklü citaroların değerini daha bi anladım yani bu araçlar körüklü conectolardan artık benim için daha bi değerliler. Çünkü neden diceksiniz yani karşılaştırma yapacak olursam citarolar sanki daha seri araçlar. Conecto citaroya göre daha mı hantal kalıyor ne.

Son düzenleme:
Bunlar varya 2025 Yılında da körüklü otobüs almazlar 2026'da da körüklü otobüs almazlar ahanda buraya yazıyorum...

Keşke beni yanıltsalarda sözümü geri alsam.

Bu kent yeni körüklü otobüs hak etmiyor mu? Gerçekten bunu hak etmiyor muyuz yeter ama gerçekten yeter. Herkes çatır çatır yeni otobüs alıyor körüklü otobüs alıyor ama İETT'nin umrunda değil biliyor musunuz!

Ben Akia'yı otobüsten saymıyorum.

Isuzu alabilirler bir ihtimal, fabrika ile görüşülmüştü bir süre önce

Son düzenleme:
  • Beğen
Bizim başkan filoya adam akıllı yeni otobüs alana kadar korkarım ki belediyeye kayyum atanacak. Solo akialar benim için yok hükmündedir.

• Beğen
Az önce durak temizlik aracı gördüm. Duraklarla ayrıca ilgilenilmesi güzel hizmet.

• Beğen
Evet kapalı ve akıllı durak sayısı çoğaldı yani çoğu durak akıllı hale getirildi ve devam da ediyor bu proje ama filoyu iyi yönetemiyorlar yani kaldırılan ve seyrekleştirilen çoğu hat var. Sonra filoya elle tutulur bir araç alımı da olmadı ve dediğim gibi solo akialar benim için yok hükmündedir. Hiç olmazsa keşke güleryüz bari alsalardı ya BMC bari alsalardı bu kadar ağzımı açmazdım biliyor musun.

İnsanları aktarmaya zorlamak ve mecbur bırakmakta cabası. Üstelik 20 lira da ücret alıyorlar ama gördüğüm tek hizmet durakların iyileştirilmesi onun haricinde hizmet mizmet göremiyorum ben. Durakları iyileştirsen ne olacak ya otobüs gelmedikten sonra veya otobüs geliyor ama çöp hat yani kısa ve aktarma hattı. Bekle ki otobüs gelsin ama gelmiyor çünkü seferler yok denecek kadar azaltılmış ve duraklardaki bekleyen insanları görüyorsunuz işte.

Son düzenleme:
  • Beğen
Solo akia lar bana güleryüz ü veya BMC yi aratmıyor. Hepsi aşağı yukarı aynı kalitede.

• Beğen
Evet kapalı ve akıllı durak sayısı çoğaldı yani çoğu durak akıllı hale getirildi ve devam da ediyor bu proje ama filoyu iyi yönetemiyorlar yani kaldırılan ve seyrekleştirilen çoğu hat var. Sonra filoya elle tutulur bir araç alımı da olmadı ve dediğim gibi solo akialar benim için yok hükmündedir. Hiç olmazsa keşke güleryüz bari alsalardı ya BMC bari alsalardı bu kadar ağzımı açmazdım biliyor musun.

İnsanları aktarmaya zorlamak ve mecbur bırakmakta cabası. Üstelik 20 lira da ücret alıyorlar ama gördüğüm tek hizmet durakların iyileştirilmesi onun haricinde hizmet mizmet göremiyorum ben. Durakları iyileştirsen ne olacak ya otobüs gelmedikten sonra veya otobüs geliyor ama çöp hat yani kısa ve aktarma hattı. Bekle ki otobüs gelsin ama gelmiyor çünkü seferler yok denecek kadar azaltılmış ve duraklardaki bekleyen insanları görüyorsunuz işte.
Beylerbeyi nde şu an 5 İETT aracı ve 2 ÖHO arka arkaya seyahat ederken “seferler yok denecek kadar azaltılmış” ifadesini görünce gülümsedim :)

• Beğen
Akiadan o kadar otobüs metrobüs alınıyor sonra ne kadar bakım ihalesi varsa yine bu firmaya veriliyor. Bari hiç değilse şu son 150 otobüs alımına ek olarak bir kaç adet otobüs hediye etseydi iett'ye. Yani mesela 3 tane 12 metrelik solo otobüs gibi.

• Beğen
İETT filosuna aslında Güleryüz marka araçlar da çok yakışırdı. Ama Güleryüz'ün araçlarında yaptığı son değişiklik çok anlamsız oldu. Gerçekten bir önceki makyaj daha başarılıydı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar