Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'de Körüklü Otobüs Çalışması Şart Olan Hatlar | Sayfa 4 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'de Körüklü Otobüs Çalışması Şart Olan Hatlar

Bu hatta körüklü Conecto var zaten. Hep denk geliyorum.
Evet Conecto ve Karsan çalışıyor fakat solo ioaş ve öho sayısı fazla. Körüklü sayısı artmalı çok dolu bir hat ve hep işçi kesimi olsun, geçtiği 3-4 AVM (Armoni Park, ArenPark, Mall Of İstanbul, Deposito AVM) olsun. Solo seferlerinde herkes kapıya yapışık gidiyor. İşin daha komiği Otogar hattı olduğu için sabah-akşam her saat dolu boşuna denk gelemedim

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Zamanında 98, 98AB, 98H ve 98T hattlarına Körüklü Conecto verildi. 2 yıl önce verildi. 98AB hattında bir gün 5 adet körüklü Karsan verildiğini hatırlıyorum.

Bir de 146T ve 147 hattındaki körüklü sayısı gereksiz derecede fazla. Sanki 2. Metrobüs hattı gibi oldu 146T 147 hattı. Bunlardan alınıp o hatlara dağıtılabilir.
Hiçbir türlü raylı sisteme erişimi olmayan ve toplu konutların olduğu bölgeye körüklü sayısı az bile kalıyor. Geçen seneye kadar pazar günleri 146T’ye binilmiyordu.

Hatta 79Y nin daha çok ihtiyaci var akşamlari sefaköyde doluyor kayaşehire giderken
Bir kereliğine Kayaşehir-Kiptaş 18:00 veya 19:00 seferi iptal bildirimi paylaşıldıktan sonra tek seferliğine ek sefer olarak körüklü verilmişti şaşırmıştım. 1 araç körüklü olarak devam edilebilir iş saatlerinde

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar