59Yunus34 Çaylak Çaylak 3 Ocak 2025 #61 Autobus' Alıntı: Tüm metrobüs araçlarının tabelaları da yenilendi ayrıca. Genişletmek için tıkla ... Hepsi yenilenmedi. Halen daha Lawo tabelalı Conecto G ve Gorba Tabelalı CapaCity'ler görüyorum. Tepkiler: Beykozlu, Autobus ve Das Auto
Autobus' Alıntı: Tüm metrobüs araçlarının tabelaları da yenilendi ayrıca. Genişletmek için tıkla ... Hepsi yenilenmedi. Halen daha Lawo tabelalı Conecto G ve Gorba Tabelalı CapaCity'ler görüyorum.
Autobus Çaylak Çaylak 3 Ocak 2025 #62 59Yunus34' Alıntı: Hepsi yenilenmedi. Halen daha Lawo tabelalı Conecto G ve Gorba Tabelalı CapaCity'ler görüyorum. Genişletmek için tıkla ... Onlar da elden geçirilmiş sanırım. Çünkü çoğunun ışığı parlaktı. Tepkiler: Beykozlu
59Yunus34' Alıntı: Hepsi yenilenmedi. Halen daha Lawo tabelalı Conecto G ve Gorba Tabelalı CapaCity'ler görüyorum. Genişletmek için tıkla ... Onlar da elden geçirilmiş sanırım. Çünkü çoğunun ışığı parlaktı.
D Das Auto Paylaşımcı Üye 3 Ocak 2025 #63 59Yunus34' Alıntı: Hepsi yenilenmedi. Halen daha Lawo tabelalı Conecto G ve Gorba Tabelalı CapaCity'ler görüyorum. Genişletmek için tıkla ... M3050'li seri ile M3100'lü serilerin birkaçının tabelası Lawo ile yenilendi. Şanzımanı ZF Ecolife ile değişen araçlar: M3057, M3088, M3109....... Devamı gelince listeye ekleme yaparım. Son düzenleme: 22 Ocak 2025 Tepkiler: Beykozlu
59Yunus34' Alıntı: Hepsi yenilenmedi. Halen daha Lawo tabelalı Conecto G ve Gorba Tabelalı CapaCity'ler görüyorum. Genişletmek için tıkla ... M3050'li seri ile M3100'lü serilerin birkaçının tabelası Lawo ile yenilendi. Şanzımanı ZF Ecolife ile değişen araçlar: M3057, M3088, M3109....... Devamı gelince listeye ekleme yaparım.