59Yunus34 Çaylak Çaylak 3 Ocak 2025 #61 Autobus' Alıntı: Tüm metrobüs araçlarının tabelaları da yenilendi ayrıca. Genişletmek için tıkla ... Hepsi yenilenmedi. Halen daha Lawo tabelalı Conecto G ve Gorba Tabelalı CapaCity'ler görüyorum. Tepkiler: Beykozlu, Autobus ve Das Auto
Autobus' Alıntı: Tüm metrobüs araçlarının tabelaları da yenilendi ayrıca. Genişletmek için tıkla ... Hepsi yenilenmedi. Halen daha Lawo tabelalı Conecto G ve Gorba Tabelalı CapaCity'ler görüyorum.
Autobus Çaylak Çaylak 3 Ocak 2025 #62 59Yunus34' Alıntı: Hepsi yenilenmedi. Halen daha Lawo tabelalı Conecto G ve Gorba Tabelalı CapaCity'ler görüyorum. Genişletmek için tıkla ... Onlar da elden geçirilmiş sanırım. Çünkü çoğunun ışığı parlaktı. Tepkiler: Beykozlu
59Yunus34' Alıntı: Hepsi yenilenmedi. Halen daha Lawo tabelalı Conecto G ve Gorba Tabelalı CapaCity'ler görüyorum. Genişletmek için tıkla ... Onlar da elden geçirilmiş sanırım. Çünkü çoğunun ışığı parlaktı.
D Das Auto Paylaşımcı Üye 3 Ocak 2025 #63 59Yunus34' Alıntı: Hepsi yenilenmedi. Halen daha Lawo tabelalı Conecto G ve Gorba Tabelalı CapaCity'ler görüyorum. Genişletmek için tıkla ... M3050'li seri ile M3100'lü serilerin birkaçının tabelası Lawo ile yenilendi. Şanzımanı ZF Ecolife ile değişen araçlar: M3057, M3088, M3109....... Devamı gelince listeye ekleme yaparım. Son düzenleme: 22 Ocak 2025 Tepkiler: Beykozlu
59Yunus34' Alıntı: Hepsi yenilenmedi. Halen daha Lawo tabelalı Conecto G ve Gorba Tabelalı CapaCity'ler görüyorum. Genişletmek için tıkla ... M3050'li seri ile M3100'lü serilerin birkaçının tabelası Lawo ile yenilendi. Şanzımanı ZF Ecolife ile değişen araçlar: M3057, M3088, M3109....... Devamı gelince listeye ekleme yaparım.
SG-220 Paylaşımcı Üye 22 Haz 2025 #65 Daha geçenlerde 2 tane capacity çarpışmış çok üzüldüm. Capacity'ler değerli araçlar. Tepkiler: Yasin190754, İettci ve Beykozlu
Autobus Çaylak Çaylak Dün 17:01 da #66 Sizce İETT yeni capacity alır mı ? Tepkiler: Beykozlu ve emreunel159
Ata Bey Çaylak Çaylak Dün 17:24 da #67 Autobus' Alıntı: Sizce İETT yeni capacity alır mı ? Genişletmek için tıkla ... Alınırsa L modelini alsınlar ama gidipte Temsa'ya 24 metrelik araçta ürettirebilirler Tepkiler: Beykozlu ve emreunel159
Autobus' Alıntı: Sizce İETT yeni capacity alır mı ? Genişletmek için tıkla ... Alınırsa L modelini alsınlar ama gidipte Temsa'ya 24 metrelik araçta ürettirebilirler
Autobus Çaylak Çaylak Dün 17:53 da #68 Ata Bey' Alıntı: Alınırsa L modelini alsınlar ama gidipte Temsa'ya 24 metrelik araçta ürettirebilirler Genişletmek için tıkla ... 2020 de test edilen araç L modeli idi. Tepkiler: Beykozlu ve emreunel159
Ata Bey' Alıntı: Alınırsa L modelini alsınlar ama gidipte Temsa'ya 24 metrelik araçta ürettirebilirler Genişletmek için tıkla ... 2020 de test edilen araç L modeli idi.
M marmaray bağımlısı Paylaşımcı Üye Dün 18:16 da #69 Autobus' Alıntı: Sizce İETT yeni capacity alır mı ? Genişletmek için tıkla ... Akia eğer tamamen batarsa anca Tepkiler: Beykozlu ve Autobus
Autobus' Alıntı: Sizce İETT yeni capacity alır mı ? Genişletmek için tıkla ... Akia eğer tamamen batarsa anca
Autobus Çaylak Çaylak Dün 18:21 da #70 marmaray bağımlısı' Alıntı: Akia eğer tamamen batarsa anca Genişletmek için tıkla ... İnşallah 25 metre ihalesine ek olarak 21 metrelik araç ihalesi de açarlar Tepkiler: Beykozlu
marmaray bağımlısı' Alıntı: Akia eğer tamamen batarsa anca Genişletmek için tıkla ... İnşallah 25 metre ihalesine ek olarak 21 metrelik araç ihalesi de açarlar
Ata Bey Çaylak Çaylak Dün 19:36 da #71 Autobus' Alıntı: İnşallah 25 metre ihalesine ek olarak 21 metrelik araç ihalesi de açarlar Genişletmek için tıkla ... Şu 40 metrelik araç aslında güzel olur CRRC'nin metro aracı kalitelidir. İzmirliler olarak severiz Tepkiler: Autobus ve Beykozlu
Autobus' Alıntı: İnşallah 25 metre ihalesine ek olarak 21 metrelik araç ihalesi de açarlar Genişletmek için tıkla ... Şu 40 metrelik araç aslında güzel olur CRRC'nin metro aracı kalitelidir. İzmirliler olarak severiz
D Das Auto Paylaşımcı Üye Dün 20:01 da #72 Ata Bey' Alıntı: Alınırsa L modelini alsınlar ama gidipte Temsa'ya 24 metrelik araçta ürettirebilirler Genişletmek için tıkla ... Temsa mı? Allah korusun. Metrobüste Mercedes ile Akia haricinde hiçbir araç dayanamaz. Tepkiler: Beykozlu
Ata Bey' Alıntı: Alınırsa L modelini alsınlar ama gidipte Temsa'ya 24 metrelik araçta ürettirebilirler Genişletmek için tıkla ... Temsa mı? Allah korusun. Metrobüste Mercedes ile Akia haricinde hiçbir araç dayanamaz.
Beykozlu Çaylak Çaylak Dün 20:20 da #73 Autobus' Alıntı: Sizce İETT yeni capacity alır mı ? Genişletmek için tıkla ... Bence İETT bir sürpriz yapıp MAN bile alabilir Metrobüs hattına. Tepkiler: Autobus
Autobus' Alıntı: Sizce İETT yeni capacity alır mı ? Genişletmek için tıkla ... Bence İETT bir sürpriz yapıp MAN bile alabilir Metrobüs hattına.