Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri | Sayfa 6 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri

O Körüklülerin Mercedes Ve Man Olmayacağı Kesin Çünkü İett Hayatta Bir Daha Kaliteli Araç Almaz. Akia’ya Körüklü Ürettirip Yeni Körüklü Otobüs Diye Gene Önümüze Akia Verirlerse Artık Cidden Bir Bit Yeniği Arayın. Onun Dışında Akia Dışında Bence Bmc Körüklü Olur.
İhale ile alım olursa Bmc olmaz bence.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Alınması muhtemel araçlar:

1- Akia Ultra LF 18. (Eğer çıkarsa)
2- BMC Procity 18.
3- Otokar Kent LF 18.

Alınması düşük ihtimal araçlar:
1- Isuzu Citiport 18.
2- Temsa Avenue 18.
3- MAN Lion's City 18.

İhtimali olmayan araçlar:
1- Mercedes-Benz Conecto G.
2- Elektrikliler.
3- İthal otobüsler. (VDL Citea, MB Citaro, Solaris Urbino...)

Benim kişisel görüşlerimdir. Sizin görüşleriniz değişebilir.

Son düzenleme:
  • Beğen

2- BMC Procity 18.
3- Otokar Kent LF 18.

1- Isuzu Citiport 18.
2- Temsa Avenue 18.
3- MAN Lion's City 18.

2- Elektrikliler.

60 adet elektrikli otobüs alımı da olacakmış.

2- BMC Procity 18.
3- Otokar Kent LF 18.

1- Isuzu Citiport 18.
2- Temsa Avenue 18.
3- MAN Lion's City 18.

2- Elektrikliler.

Man Lions City Mb Conectodan Daha Pahalı Bence Akia Alırlar Kesin İhale Olmadan Akia Firması Yeni Körüklü Otobüs Akia Ultra 18 DiyeTanıtır Ondan Sonra İhale Olur Ve 125 Körüklü İhalesi Akiaya Verilir Ondan Sonrada ibb Konforlu Körüklü Otobüslerimiz Diye Instagramda Şov Yapar. Mb Conecto Alınma İhtimali Yoksa Man Hiç Almazlar Ama Çıkıp Mb Coneco Veya Man Alırlarsa Bende Burda Yanıldığımı Kabul Edip Burda Özür Dileyeceğim. Umarım Man,Mb Alırlarda Bizi Yanıltırlar Ama Hiç Sanman Çıkıp Gene Akia Alırlar Elektrikli Araçları Bile Akia Alırlar.Akia Ultra 25 Varsa(25 metre Akialar Ayrı Onlar Gene İyi)Akia Ultra 18de çıkar İbb Alım Yapacak Diye
180 Tanede Solo Otobüs Alımı Varmış Kesin %100 Akia Olur Muhtemelen 180 Tane Daha Akia Başımıza Bela Edilir Hayırlı Olsun

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Beykozlu ve Citaro

2- BMC Procity 18.
3- Otokar Kent LF 18.

1- Isuzu Citiport 18.
2- Temsa Avenue 18.
3- MAN Lion's City 18.

2- Elektrikliler.

Bir Mercedes sürprizi olabilir, ben az da olsa ihtimal veriyorum.
Man Lions City Mb Conectodan Daha Pahalı Bence Akia Alırlar Kesin İhale Olmadan Akia Firması Yeni Körüklü Otobüs Akia Ultra 18 DiyeTanıtır Ondan Sonra İhale Olur Ve 125 Körüklü İhalesi Akiaya Verilir Ondan Sonrada ibb Konforlu Körüklü Otobüslerimiz Diye Instagramda Şov Yapar. Mb Conecto Alınma İhtimali Yoksa Man Hiç Almazlar Ama Çıkıp Mb Coneco Veya Man Alırlarsa Bende Burda Yanıldığımı Kabul Edip Burda Özür Dileyeceğim. Umarım Man,Mb Alırlarda Bizi Yanıltırlar Ama Hiç Sanman Çıkıp Gene Akia Alırlar Elektrikli Araçları Bile Akia Alırlar.Akia Ultra 25 Varsa(25 metre Akialar Ayrı Onlar Gene İyi)Akia Ultra 18de çıkar İbb Alım Yapacak Diye
180 Tanede Solo Otobüs Alımı Varmış Kesin %100 Akia Olur Muhtemelen 180 Tane Daha Akia Başımıza Bela Edilir Hayırlı Olsun

330 tenekeyle baş edemeyiz 😁 akıllanmışlardır diye umuyorum

Bir Mercedes sürprizi olabilir, ben az da olsa ihtimal veriyorum.

330 tenekeyle baş edemeyiz 😁 akıllanmışlardır diye umuyorum
Hiç Sanmıyorum Bunların Akıllanacağını Hala Devam Ederler Akiaya Para Vermeye
Mercedes Alıcaklarına Dair En Ufak Umut Kırıntısı Bile Yok Bende. Sivas,Tokat,Balıkesir,Manisa,Antalya Gibi İller Bile Çıkar Mercedes Alır İett Almaz Gider Gene Kek Gibi Akia Alır.

Körüklü araç olarak Isuzu Citiport 18 veya Mercedes-Benz Conecto G ya da Otokar Kent LF Körüklü alımı muhtemel olacağını düşünüyorum BMC Procity TR alınamaz bence , 2017 model soloların durumu ortada zaten , alınırsa sololardan önce pert olur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: alex ve Beykozlu
Bana göre çok da kötü durumda değiller, arızalandıklarına az denk gelmişimdir. Bazen kazalara karışıyorlar ama 381 adet araçtan (48 adet eski kasa ile birlikte 429) hiçbir kayıp yok.

Burada bile olur da Akia kazanırsa bu işe bir torpil karıştığına emin olacağım.

Rahat olun bu sefer Akia alınmaz zaten körüklü modeli yok sanırım. Otokar 1. gibi bu sefer. BMC Özel Halkçılara göre bir marka diye düşünüyorum belediyeye yakışmıyor. Benim gönlüm MAN’dan yana İstanbulun yeni MAN veya Mercedes modellerini görmesi lazım umarım öyle olur.

Rahat olun bu sefer Akia alınmaz zaten körüklü modeli yok sanırım. Otokar 1. gibi bu sefer. BMC Özel Halkçılara göre bir marka diye düşünüyorum belediyeye yakışmıyor. Benim gönlüm MAN’dan yana İstanbulun yeni MAN veya Mercedes modellerini görmesi lazım umarım öyle olur.
Elektrikli araç olarak da Otokar veya MAN gelir umarım.

Elektrikli araç olarak da Otokar veya MAN gelir umarım.
Elektrikli de karsan ve bozankaya çok büyük oyuncu.
Karsan atak ve jest dışında dizel satmıyor sitesinde de yok. Bozankaya sadece elektrikli üretiyor zaten.
Güleryüz dahil bütün markalar elektrikli araç üretiyor,
BMC ve Akia menzili kısa sunuyor ama.

• Beğen
Elektrikli de karsan ve bozankaya çok büyük oyuncu.
Karsan atak ve jest dışında dizel satmıyor sitesinde de yok. Bozankaya sadece elektrikli üretiyor zaten.
Güleryüz dahil bütün markalar elektrikli araç üretiyor,
BMC ve Akia menzili kısa sunuyor ama.
Karsan veya bozankaya da olur

• Beğen

Konu görüntüleyen kullanıcılar