Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri | Sayfa 5 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri

Körüklü otobüsler hâlâ canavar gibi ama körüğün arka kısmı ile ön kısmı arasında ciddi bir gürültü farkı var. Artık arka kısımda yolculuk yapamıyorum. Ayakta gitme pahasına ön kısımda takılıyorum. Bunun bir çaresi var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Beykozlu
Ben artık bu araçlar hakkında yazılan sorunları tuhaf karsılamıyorum, araçlar belli yaşa gelmiş her ne kadar bakımları yapılırsa yapılsın, üzerlerinde yılların verdiği yorgunluk var.

Ben artık bu araçlar hakkında yazılan sorunları tuhaf karsılamıyorum, araçlar belli yaşa gelmiş her ne kadar bakımları yapılırsa yapılsın, üzerlerinde yılların verdiği yorgunluk var.
Niye ya. Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur. Yurtdışında 97 model citarolar halen çalışıyor.

eIOjypx.jpeg

• Beğen
Ya arkadaşlar bu 10 Citaro G'nin akıbeti nedir? Bilen yok mu hiç? Nasıl kafasına göre körüklü Citaro hibe ediyorlar anlamıyorum. Zaten M2529 ve M2531 hurda oldu, kaldı elinde 98 tane. Bu araçlar çok özel araçlar bir daha böylesi gelmeyecek he, haberiniz olsun.

İETT 12 tane otobüs hibe etmiş Elazığ'a. 2 tanesi de Citaro G. Daha fazla otobüse ihtiyaç varken hangi akla hizmet bu otobüsleri gönderiyorsunuz?

Farkında mısınız bilmiyorum ama bu kalitede direk Alman ithal araçlar bir daha bu şehire asla girmez. Yerlerine ne koyacaklar gerçekten çok merak ediyorum.

Hayret bu sefer yurt dışına otobüs göndermemişler. Bence az olmuş Capacity'leri falan da göndersinler. Hatta tüm otobüsleri dağıtsınlar. Aradan bir tane de bana Citaro G gönderin hayrına.

İETT 12 tane otobüs hibe etmiş Elazığ'a. 2 tanesi de Citaro G. Daha fazla otobüse ihtiyaç varken hangi akla hizmet bu otobüsleri gönderiyorsunuz?

Farkında mısınız bilmiyorum ama bu kalitede direk Alman ithal araçlar bir daha bu şehire asla girmez. Yerlerine ne koyacaklar gerçekten çok merak ediyorum.

Hayret bu sefer yurt dışına otobüs göndermemişler. Bence az olmuş Capacity'leri falan da göndersinler. Hatta tüm otobüsleri dağıtsınlar. Aradan bir tane de bana Citaro G gönderin hayrına.
Palu belediyesine İkitelli garajından körüklü citaro g hibe edildi.(kod:M2558)

IMG_6774.jpeg

IMG_6773.jpeg

Son düzenleme:

Yerlerine Akia Koyacaklar Herhalde Citaronun Dingili Bile Olamayacak Bir Otobüs İçin Güzelim Araçları Gönderiyorlar Ya Yazıklar Olsun Hadi Madem Araç Hibe Edeceksiniz Bari B-4000 Bmc Leri Verin,Hadi Madem Citaroları Yolladınız Bari Yerlerine 200-250 Adet Mb Conecto Veya Man Lions City Alında Gittiklerine Fazla Üzülmeyelim Bari Ama Yok Çıkıp Gene Yerlerine Akia Alıp Instagramda Yeni Konforlu Otobüslerimiz Diye Reklam Yapacaklar. Capacitylerin Gitmeside Yakındır Hiç Merak Etme Hibe Edemezlersede Hurdaya Atarlar Almanya,Avusturya,İsviçrede Bile 2008-2010 Model Citaro Otobüsler Kullanılıyor Adamlar Bakımını Güzelce Yapıp Devam Ediyor.Bu Citaro Ve Capacityler Güzel Bakımla 10 Yıl Daha İdare Eder Ama Ne Yazıkki Bu İbb Ve İett Yönetiminde Öyle Bir Vizyon Yok Çünkü Daha Kankaları Akia Firmasına Para Kazandıracaklar .Sittin Sene Birdaha Citaro Gibi Araçlar Gelmez Hibe Ettikleri Belediyeler Muhtemelen Daha 5 Sene Olmadan Çöpe Atacaklar Bu Araçları Çünkü Bakımını Üstlenemez Bu İthal Araçların.Hatta Boşver Citaroyu Bu Yönetim Conecto Alırsa Öp Başına Koy

Son düzenleme:
Madem bu kadar bakım yapılıyo hibe verilirken normal çalışan araçlara neden aynı bakım yapılmıyo şimdi palu 2-3 yıl sonra satılığa çıkaracak arabayı maksat para gelsin iett zaten belediyenin en kötü kurumu şu an 1 Kg fıstığı var 100 kişiye dağıtmayı planlıyo kendisine kalmayacak haberi yok

Birşey yeri dolmadan gönderilmez M1’in ABB metrolarını da hibe etsin niye edemiyo işine gelmiyo ama şehiriçindeki hatlara “sefer iptali” verip körüklü araçları gönderebiliyolar bu adamların mantığı bu şekilde işliyor sorsan karsan var 310 tane körüklü onlarda her ay ya yanıyo yada kazaya karışıyo başlarına bişey geliyo iett sistemi çökmüştür başımız sağolsun

Körüklü otobüs hibe etmeleri için önce yenilerinin alınması lazım ama bu olmadı. Akla ve vicdana sığmayan bir hareket gerçekleştiren belediyeyi ben kötülerim.

• Beğen
Körüklü otobüs hibe etmeleri için önce yenilerinin alınması lazım ama bu olmadı. Akla ve vicdana sığmayan bir hareket gerçekleştiren belediyeyi ben kötülerim.
2020 de belediye 300 otobüs, 300 metrobüs için başvuruda bulunmuş,peki şu ana kadar neden alınamadı sizce ? Yerlerine yenileri alınmadan mevcutların gönderilmesine ben de karşıyım orası ayrı.

• Beğen
O onayı beklemek ve bazı sanatçı müsveddelerine para saçmak yerine 50 tane körüklü rahatça alınabilirdi. Daha az nüfuslu şehirler nasıl körüklü alabiliyorsa bunlar hayli hayli alırdı. Ama bunlarda bir vizyon ve çap yok işte.

5 sene oldu, mutlaka körüklü alımı olmalıydı. Korkarım ki sıkıntılı bir 5 sene daha bizi bekliyor.

Son düzenleme:

Konu görüntüleyen kullanıcılar