Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

M3 Bakırköy Sahil-Kayaşehir Merkez Metro Hattı | Sayfa 3 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

M3 Bakırköy Sahil-Kayaşehir Merkez Metro Hattı

Herkese merhaba. Uzun zaman sonra wowturkey forumunun açılmış olduğunu fark edip hemen güzide hattımız M3 hakkında yazmak istedim. Özgürlük Meydanı'ndaki açılmayan girişlerin (Giriş 1 ve Giriş 2) de camları takılmış ve son rütuşları yapılıyor. İstasyon içindeki paravan da kaldırılmış istasyon içinde de çıkış 1 ve 2'nin son rütuşları yapılıyor gibi gözüküyor. Fakat ne zaman açılacağını tahmin edemiyorum, muhtemelen çok uzun sürmez.

Valla açılıyosa açılsın artık. Her hafta sonu metrodan çıktığımda yeryüzüne çıkmam yarım saat sürüyo. Mecidiyeköy metrosu gibi bi de hafta içini düşünemiyorum. Ayrıyaten yeni vagonlar net alınmalı. M3'ün tek artısı koltukları. M7 vagonlarındaki tek sorun da oturma kısımları.

Bu akşam çektim giriş 1 veya 2'nin çıkışı. Günden güne son rötuşları yapılıyor. Ama benim tahminimce marta anca açarlar. Ayrıca komik olan şey de şudur ki Bakırköy Sahil istasyonunun 2.girişi de hazır her şeyi yapılı halde ama nedenini bilmiyorum açmıyorlar orayı. Hoştur ki o giriş şu anda faal olan girişten daha işlevli bir yerde. Neyse ki oranın da asansörü aktif durumda. Araç konusuna da gelecek olursak eğer yeni araçların alınması ihtiyaç değil adeta bir zorunluluk haline gelmiş durumda. Her gün M4 kullanan biri olarak söylüyorum ki bu araçların kapasitesi düşük olduğu kadar havalandırma sistemi de berbat. Araçların içi M4'ten daha kötü kokuyor. Ama bence alınacak yeni araçlar 10 vagonlu bile sipariş edilebilir bence çünkü incirli istasyonuna baktığımız zaman o perona bırakın 10 vagonu 12 vagonlu araç bile sığabilir durumda.:D

WhatsApp Görsel 2025-01-11 saat 23.45.24_9a9fdae6.jpg

Konu görüntüleyen kullanıcılar