Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 88 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #1,742
Eğer bu bilgiler doğru ise süper gelişmeler olmuş.En önemlisi alt yapı yazısı

• #1,743
Alt yapi ile ilgili gelismeleri nereden soracagiz? ASKi'den mi? Kanalizasyon ve suyu onlar yapacak galiba. Bu ikisini yapsinlarda elektrik onemli degil. Bir yerden kaçak göçek hallederiz :ROFLMAO:

• #1,744
İlanların artık 15 bin liradan girmesi fiyatların adım adım yükseleceğinin göstergesidir. Yıl sonuna kadar ikiye katlanacaktır.

• #1,745
Sayın Yusuf, farklı rumuzlarla giriş yapan aynı kişilerin ifşasını istiyorum. Sütre gerisinden efelenmek kolay. Hepimizin bilmek hakkı. Kim bu kişi veya kişiler?

• #1,747
Çankaya belediyesi altyapıyla ilgili yazı göndermiş dediler teyit edebilen varsa paylaşırsa seviniriz
Alt yapı aynı yıl içerisinde olmaz.en erken bu yıl yatırım proğramına alınırsa ancak gelecek yıl yapılabilir.çünkü bütceye konulmayan bir kalem için harcama yapılamaz

• Beğen
Tepkiler: ahmet alici
  • #1,749
Selam arkadaslar bende dodurgadan arsa almistim kucuk bir yatirim olsun dedik noterden ihtarname cektirdik 3 ayin bitmesine yakin şufa davasi acilmis okadar satlik yer var neyapmamiz lazim bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

• #1,750
Selam arkadaslar bende dodurgadan arsa almistim kucuk bir yatirim olsun dedik noterden ihtarname cektirdik 3 ayin bitmesine yakin şufa davasi acilmis okadar satlik yer var neyapmamiz lazim bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
Yapacak pek bir şeyin yok. Normal şekilde alım yaptıysanız davayı açan/açanlar ücretini ödeyip arsanızı alacaklar. Ne zaman almıştınız?

• #1,751
İlanların artık 15 bin liradan girmesi fiyatların adım adım yükseleceğinin göstergesidir. Yıl sonuna kadar ikiye katlanacaktır.
Fiyatlar geçen ay 10-11 civarıydı. Şimdi bakıyorum 13-15 lere çıkmış.

Ufak bir hisse alayım dedim onuda alamıcaz bu gidişle.

• #1,752
Yapacak pek bir şeyin yok. Normal şekilde alım yaptıysanız davayı açan/açanlar ücretini ödeyip arsanızı alacaklar. Ne zaman almıştınız?
3 ay felan oldu degeri aldigim fiyattan gostermistim ama onuda yuksek gosterdi diye itiraz etmisler bildigim kadariyla baskalarinida vermisler bizim parselde omurgasizlar bunlar soylenek çok seyler var burda olmuyor ...lerin gozu doymuyor

• #1,753
Revizyonun düzgün olması fiyatları artıracağı için iştahları açılmış, askıya çıkınca da fırsat görmüşlerdir.

Yine de noterle ihtar çekmeniz doğru olmuş. Ihtar çekmeseniz iki sene sonra bu paraya elinizden alabilirlerdi.

• #1,754
Bu şufa yüzünden ayak sürüyorum bende. Yoksa şimdiye çoktan almıştım ufak bir yer. Ayak sürüdükçüde fiyatlar yükseliyor. Bu gidişle son treni kaçıracağız

• #1,755
3 ay felan oldu degeri aldigim fiyattan gostermistim ama onuda yuksek gosterdi diye itiraz etmisler bildigim kadariyla baskalarinida vermisler bizim parselde omurgasizlar bunlar soylenek çok seyler var burda olmuyor ...lerin gozu doymuyor
Gecmis olsun. Metresi kac liradan almistiniz?

• #1,757
Fiyat 3 ay öncesine görede olsa normal. simdi bile 10'a satanda var 30'a satanda. Bu fiyati en çok belirleyen unsur parseldeki hissedar sayisi bana göre. Bir çok parselde sirf bu yüzden yapilasma çok geç baslayacak veya baslayamayacak.

• #1,758
35 lik bulvar için şu şartlarda çok uygun fiyat. Tam fırsat alımı olmuş aslında. Aynı şekilde 3 ay önce bizim ticari parselde daha yüksek fiyattan satış yapılmış. Zaten fiyat uygun gelmese şufa hakkını kullanmaya kalkışan olmazdı.

Tabii bir parselde ortak sayısı çoksa şufa riski de artıyor. Biri olmazsa diğeri şufa hakkını kullanmaya kalkıyor.

Özellikle işlerin yoluna girdiği şu süreçte hemen her alıcı şufa riskiyle karşı karşıyadır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar