Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alt yapi ile ilgili gelismeleri nereden soracagiz? ASKi'den mi? Kanalizasyon ve suyu onlar yapacak galiba. Bu ikisini yapsinlarda elektrik onemli degil. Bir yerden kaçak göçek hallederiz
Sayın Yusuf, farklı rumuzlarla giriş yapan aynı kişilerin ifşasını istiyorum. Sütre gerisinden efelenmek kolay. Hepimizin bilmek hakkı. Kim bu kişi veya kişiler?
Arkadaşlar Dodurga köyüne girerken solda havuz var. o havuzun olduğu parsel müteahhite verilmiş ben öyle duydum. Adamlar yaz aylarında kazmayı vuracakmış. Teyit edebilen olursa buradan paylaşırsan memnun oluruz.
Alt yapı aynı yıl içerisinde olmaz.en erken bu yıl yatırım proğramına alınırsa ancak gelecek yıl yapılabilir.çünkü bütceye konulmayan bir kalem için harcama yapılamaz
Arkadaşlar Dodurga köyüne girerken solda havuz var. o havuzun olduğu parsel müteahhite verilmiş ben öyle duydum. Adamlar yaz aylarında kazmayı vuracakmış. Teyit edebilen olursa buradan paylaşırsan memnun oluruz.
3 ay felan oldu degeri aldigim fiyattan gostermistim ama onuda yuksek gosterdi diye itiraz etmisler bildigim kadariyla baskalarinida vermisler bizim parselde omurgasizlar bunlar soylenek çok seyler var burda olmuyor ...lerin gozu doymuyor
Bu şufa yüzünden ayak sürüyorum bende. Yoksa şimdiye çoktan almıştım ufak bir yer. Ayak sürüdükçüde fiyatlar yükseliyor. Bu gidişle son treni kaçıracağız
3 ay felan oldu degeri aldigim fiyattan gostermistim ama onuda yuksek gosterdi diye itiraz etmisler bildigim kadariyla baskalarinida vermisler bizim parselde omurgasizlar bunlar soylenek çok seyler var burda olmuyor ...lerin gozu doymuyor
Fiyat 3 ay öncesine görede olsa normal. simdi bile 10'a satanda var 30'a satanda. Bu fiyati en çok belirleyen unsur parseldeki hissedar sayisi bana göre. Bir çok parselde sirf bu yüzden yapilasma çok geç baslayacak veya baslayamayacak.
35 lik bulvar için şu şartlarda çok uygun fiyat. Tam fırsat alımı olmuş aslında. Aynı şekilde 3 ay önce bizim ticari parselde daha yüksek fiyattan satış yapılmış. Zaten fiyat uygun gelmese şufa hakkını kullanmaya kalkışan olmazdı.
Tabii bir parselde ortak sayısı çoksa şufa riski de artıyor. Biri olmazsa diğeri şufa hakkını kullanmaya kalkıyor.
Özellikle işlerin yoluna girdiği şu süreçte hemen her alıcı şufa riskiyle karşı karşıyadır.