Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 112 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,225
Şimdi aradım Çankaya belediyesini cuma görüşülmemiş bugün görüşülecekmiş herkese farklı bilgi veriyorlar nasıl iş anlamadım

• #2,226
Şimdi Görüşüldü veya görüşülecek. Ben anlamadım meclis onayladıktan sonra bir daha abb meclisine mi gidecek

• #2,227
Mevzuatta abb meclisi onayladıktan sonra askıya çıkar aşkı süresi bitiminde imar yasalasmis oluyor diyor.

• #2,234
Ozaman haziranda tekrar meclise çıkacak ben anlamadım hiç bişey nasıl iş

• #2,235
Ozaman haziranda tekrar meclise çıkacak ben anlamadım hiç bişey nasıl iş

Yazı büyükşehire bu hafta gönderilirse Haziran ayına kalmaz sanırım. Daha büyükşehirin Mayıs toplantı gündemi bile yayınlanmadı. Büyük ihtimalle ek gündem falan şekinde bu ay onaylanır çıkar.

• Beğen
Tepkiler: beinz06 ve Makita
  • #2,236
Bu forumda paylaşılmıştı sanırım yapay göl yapılmayacak diye doğrusumudur yapay göleti orda benim hissem var öyleyse satmayı düşünmek nantıklı olabilir

• #2,240
Arkadaşlar, 1/5000 lik planlar ABB’nin, 1/1000 lik planlar Çankaya Belediyesinin sorumluluğunda.
Çankaya Belediyesinin uyarısı ile ABB 1/5000 lik plan notlarını değiştirdi, askıya çıkardı ve kararı Çankaya Belediyesine tebliğ etti. Çankaya Belediyesi de buna göre 1/1000 lik plan notşarını revize edecek ve iş bitecek.
Plancı ile konuştum; tüm itirazlar reddedildi ve 1-1,5 ay içinde ruhsatlar verilmeye başlanır diyor.

• Beğen
Tepkiler: beinz06

Konu görüntüleyen kullanıcılar