Ü Ümit Paylaşımcı Üye Dün 12:58 da #2,221 beinz06' Alıntı: Çankaya belediyesi kararı onaylamis, itirazlar reddedilmis, abb e gönderilecekMis, hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Çankaya belediyesini aradığımda hala komisyon raporunu beklediklerini söylediler
beinz06' Alıntı: Çankaya belediyesi kararı onaylamis, itirazlar reddedilmis, abb e gönderilecekMis, hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Çankaya belediyesini aradığımda hala komisyon raporunu beklediklerini söylediler
B balcıhikmet21 Üye Dün 13:53 da #2,222 beinz06' Alıntı: Çankaya belediyesi kararı onaylamis, itirazlar reddedilmis, abb e gönderilecekMis, hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Bilgiyi nerden edindiniz
beinz06' Alıntı: Çankaya belediyesi kararı onaylamis, itirazlar reddedilmis, abb e gönderilecekMis, hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Bilgiyi nerden edindiniz
B beinz06 Üye Dün 14:09 da #2,223 balcıhikmet21' Alıntı: Bilgiyi nerden edindiniz Genişletmek için tıkla ... Aradım Çankaya belediyesini gayri resmi soylediler
balcıhikmet21' Alıntı: Bilgiyi nerden edindiniz Genişletmek için tıkla ... Aradım Çankaya belediyesini gayri resmi soylediler
M musa Üye Dün 15:13 da #2,225 Şimdi aradım Çankaya belediyesini cuma görüşülmemiş bugün görüşülecekmiş herkese farklı bilgi veriyorlar nasıl iş anlamadım
Şimdi aradım Çankaya belediyesini cuma görüşülmemiş bugün görüşülecekmiş herkese farklı bilgi veriyorlar nasıl iş anlamadım
M mmc Paylaşımcı Üye Dün 15:50 da #2,226 Şimdi Görüşüldü veya görüşülecek. Ben anlamadım meclis onayladıktan sonra bir daha abb meclisine mi gidecek
Şimdi Görüşüldü veya görüşülecek. Ben anlamadım meclis onayladıktan sonra bir daha abb meclisine mi gidecek
M mmc Paylaşımcı Üye Dün 15:52 da #2,227 Mevzuatta abb meclisi onayladıktan sonra askıya çıkar aşkı süresi bitiminde imar yasalasmis oluyor diyor.
Mevzuatta abb meclisi onayladıktan sonra askıya çıkar aşkı süresi bitiminde imar yasalasmis oluyor diyor.