Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri | Sayfa 112 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• #2,225
Şimdi aradım Çankaya belediyesini cuma görüşülmemiş bugün görüşülecekmiş herkese farklı bilgi veriyorlar nasıl iş anlamadım

• #2,226
Şimdi Görüşüldü veya görüşülecek. Ben anlamadım meclis onayladıktan sonra bir daha abb meclisine mi gidecek

• #2,227
Mevzuatta abb meclisi onayladıktan sonra askıya çıkar aşkı süresi bitiminde imar yasalasmis oluyor diyor.

• #2,236
Bu forumda paylaşılmıştı sanırım yapay göl yapılmayacak diye doğrusumudur yapay göleti orda benim hissem var öyleyse satmayı düşünmek nantıklı olabilir

• #2,240
Arkadaşlar, 1/5000 lik planlar ABB’nin, 1/1000 lik planlar Çankaya Belediyesinin sorumluluğunda.
Çankaya Belediyesinin uyarısı ile ABB 1/5000 lik plan notlarını değiştirdi, askıya çıkardı ve kararı Çankaya Belediyesine tebliğ etti. Çankaya Belediyesi de buna göre 1/1000 lik plan notşarını revize edecek ve iş bitecek.
Plancı ile konuştum; tüm itirazlar reddedildi ve 1-1,5 ay içinde ruhsatlar verilmeye başlanır diyor.

• Beğen
Tepkiler: beinz06

Konu görüntüleyen kullanıcılar