Metroseksüel Polat
Aktif Üye
Bence her mahalleyi kendi konum ve ihtiyaçlarına göre değerlendirmek lazım. Alibeyköy merkezi sayılabilecek bir bölge olduğundan orada bu aktarmalı sistemin eleştiri almış olması normal.Kardeş şu istanbulun hatlarını bir rahat bıraksanız mı diyorum kurcalaya kurcalaya f****ş ettiniz bi izmir de böyle vardı izmir istanbula kötü örnek oldu istanbulda kısa hatlara geçtiler şimdi başka bir belediye daha kısa hatlara geçmeyi düşünüyor geçen okumuştum
Ankara ego ya imrenir oldum yemin ediyorum ya
Yemin ediyorum ne metroymuş arkadaş ya ne tramvaymış arkadaş ya
Varolan hatların canına okumak yerine yeni hat açmayı niçin düşünmezler anlamıyorum bütçe desen bütçe var, otobüs alsan alırsın şoför alsan alırsın sorun ne anlamıyorum bu metro entegre hatları zaten ekrem başkandan önce de vardı ama tutupta varolan hatları böylesine biçtiklerini ben hatırlamıyorum ben mecbur muyum metroya binmeye burası türkiye ya hani otobüs kültürü var ya hani otobüsleri seviyoruz ya hani o zaman ne gerek vardı minibüsleri kaldırmaya? İETT otobüslükten çıktı kısa hat işine döndü o zaman satsın 3000 bin küsür otobüsü alsın 8 bin tane minibüs böylece o çok sevdiğiniz kısa hatlarda minibüslerle gidip gelirsiniz metroya hayret birşey ya
Çoklu seçenek her zaman iyidir, isteyen raylı sisteme biner isteyen de normal hatlara biner
Zorunuza ağrınıza gitmiyor mu koyun gibi insanları topluyorlar alibeyköy de ya alibeyköy dediğin yer iki devasa garajın ortasında yani kağıthane ve sultangazi garajının ortasında tamam mı orda görüyoruz otobüsler hep yatıyor bu beyefendiler insanları koyun gibi alibeyköye topladılar bekle ki otobüs gelsin
bizim millette şöyle bir huy var bana dokunmayan yılan bin yaşasın hayır o yılan birgün sizi de sokucak ama ben sizi ne zaman görücem biliyor musunuz 36V - 500T - 15F ve daha nice hatları biçtiklerinde görücem
Otobüs hatları bir mahallenin şerefidir
Sonra diyorsunuz ki hat kodları değişsin ve her semtin belirli bir kodu olsun e zaten google yazın istanbuldaki otobüs kodları sil baştan yazın iett 2 sene önce mi ne böyle birşey yapacaktı örneğin 35C Kocamustafpaşa-Taksim hattının yeni numarası 2002 olacaktı. öyle düşünün ve ciddi ciddi bunu düşünmüşlerdi ama sonradan caydılar tepki gelince ayrıca bu değişiklikten vazgeçmeselerdi bile zaten çoğu hattı biçtikleri biçecekleri için kodunu değiştirecek hat bulmakta zorlanabilirlerdi
Ama bu kısa hatlar topyekün işe yaramaz demek değil. 50 km’lik 303A Avcılar-Silivri’nin durak sayısı ile 15 km’lik 147 Avcılar-Şahintepe hattının durak sayısı nasıl aynı olabilir. Seyahat süresi açısından da arada pek fark yok.
Kimsenin bütün hatlar kısaltılsın veya hepsinin kodu değişsin gibi bir talebi yok. Buradaki eleştiri ve öneriler daha işlevsel ve sistematik toplu taşıma ağı oluşturmak yönündedir. Yoksa 35C’nin 2002 olmasının bir faydası kimseye yok. 20 milyonluk şehirde de zaten alternatif ulaşım zaruridir. Sonuç itibariyle herkes aynı yere gidip gelmiyor.