Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları | Sayfa 14 | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İETT'de Olmasını İstediğiniz Otobüs Hatları

303A ve 147 kısalınca mutlu mu olacaksın.

303A'yı metrobüs gibi düşün çünkü Silivri koduna sahip olduğuna göre belli ki bu hat pek şehir içinden gitmiyor.

• Beğenmedim
Tepkiler: 59Yunus34
303A ve 147 kısalınca mutlu mu olacaksın.

303A'yı metrobüs gibi düşün çünkü Silivri koduna sahip olduğuna göre belli ki bu hat pek şehir içinden gitmiyor.
303A zaten kısalamaz, o hat için güzergah normal. Burada iki hat arasında karşılaştırma yaptım ki bazı semtlerdeki uzun hatların güzergahının gereksiz olduğu anlaşılsın diye.

Uzun hat sevdasını da anlamıyorum. O zaman tek bir otobüs hattı olsun her sokağa, mahalleye girsin. Artık ev-iş arası 3 günde anca gideriz.

• İnanılmaz
Tepkiler: 59Yunus34
303A zaten kısalamaz, o hat için güzergah normal. Burada iki hat arasında karşılaştırma yaptım ki bazı semtlerdeki uzun hatların güzergahının gereksiz olduğu anlaşılsın diye.

Uzun hat sevdasını da anlamıyorum. O zaman tek bir otobüs hattı olsun her sokağa, mahalleye girsin. Artık ev-iş arası 3 günde anca gideriz.
gayet de kısalabilir birkaç ay önce 303'ün TÜYAP'a kısaltılması fikrini sunduğumda Silivride oturan birkaç kişi evet olabilir yanıtını verdi
siz istiyorsunuz ki otobüs hatları bir yerden bir yere seferini 4 saatte 5 saatte tamamlasın. 49G mesela 10 araç çalışsa diyelim Gaziden Şişliye 4 saatte gidiyorduk eskiden. Şimdi ne oldu metro açıldı metroya geliyorsun 15 en kötü 20 dakikaya sonra metrona aktarmanı yapıyorsun 15 dakika da Şişliye sürüyor. bu 10 araç metro beslemesi hattında çalışsa çok daha sefer atacak anlamına gelir. ama siz istiyorsunuz ki otobüs hatlarının hepsi batı-doğu ve kuzey-güneyden istanbul sınırlarını kaplayacak şekilde sefer atsın.

gayet de kısalabilir birkaç ay önce 303'ün TÜYAP'a kısaltılması fikrini sunduğumda Silivride oturan birkaç kişi evet olabilir yanıtını verdi
siz istiyorsunuz ki otobüs hatları bir yerden bir yere seferini 4 saatte 5 saatte tamamlasın. 49G mesela 10 araç çalışsa diyelim Gaziden Şişliye 4 saatte gidiyorduk eskiden. Şimdi ne oldu metro açıldı metroya geliyorsun 15 en kötü 20 dakikaya sonra metrona aktarmanı yapıyorsun 15 dakika da Şişliye sürüyor. bu 10 araç metro beslemesi hattında çalışsa çok daha sefer atacak anlamına gelir. ama siz istiyorsunuz ki otobüs hatlarının hepsi batı-doğu ve kuzey-güneyden istanbul sınırlarını kaplayacak şekilde sefer atsın.
Ben öyle bir istemiyorum, kaç sayfadır da bunu anlatıyorum zaten.

Uzun hatlar eleştirim de dolana dolana giden hatlar üzerineydi. Yoksa 303A’nın kısaltılmasına gerek yok ki, TÜYAP’tan inip yolunuza metrobüs ile devam edebilirsiniz. Veya 303C’ye de binebilirsiniz. Ama 147 gibi hatlarda öyle bir seçenek yok, metrobüse gitmek için Bahçeşehir, Esenkent, Ardıçlı turu atmak zorundasınız.

Aynı güzergahta hatların devam etmesi gerektiğini bende düşünüyorum mesela Yenikapı - Sefaköy - Tüyap metrosu daha açılmadı ama sefaköyden geçen bir çok hat kısaltıldı 89B-89K-98AB-98S gibi hatlar depar adı altında kısaltıldı farkındaysanı artık bu hatlar Aksaray ve Bakırköyden kalktığını zor görürsünüz.

ettiğiniz hakaretler size kalsın Gazide oturduğumuzda Şişliye giderken çektiğim çileyi ben biliyorum 9da Şişlide olabilmek için en geç 6da cemevinden otobüse binmiş olmam gerekiyordu.

Hakaret eden sensin ben değil. Traik varsa hattın ne suçu var? 49Y'nin 20 dakika da gittiği yolu 49G 45 dakika da gidiyor çünkü küçükköyden dolanıyor bundan daha doğal ne olabilir. Aklını peynir ekmekle yemişsin sen. Taksiye bin kardeşim o zaman. Sen geç gidiyorsun diye hattı mı kapatalım.

Şu sitede bi allahın kulu da çıkıp demiyor ya sen haklısın

Şüphelenmeye başlıyorum ya insanlar havadan ilaçlanıyor yada sularda birşey var

Yoksa mümkün değil bu kadar

Metro açtıysan açtın bırak isteyen metroya isteyende otobüse binsin sen neden insanları metroya yönlendiriyorsun normal hatları kapatarak? Bu zorbalık değil mi? İnsanların aklı fikri yok mu?

49G örneğini veren arkadaşı boğasım geliyor mesela çünkü bilerek kışkırtıyor

Şurda yazdıklarınızı inin meydanlarda söyleyin bakalım insanlar sizi konuşturuyor mu? İnsanlar burnundan soluyour, insanlar kapanan hatlarını geri istiyor

Kimseden duymadım metro açtınız normal hatları kapattınız çok iyi ettiniz diyen duymadım çünkü insanlar seçenek istiyor, insanlar gezip dolaşmak istiyor, şurdan şuraya gitmek için 3 vesayet yapmak istemiyor insanlar fazla akbil basmak istemiyor

İRFAN DEMETE KIZIYORUM BEN

BURDA YAZAN TROLLER AKLINI YİTİRMİŞ GERÇEKLİKTEN UZAKTA YAŞIYORLAR
Fury2 misin nesin düzgün konuş, buradaki herkes trolse senin burada işin ne çık git forumdan. Arkandan kimse yas tutmaz emin ol

89KT KÜÇÜKÇEKMECE - TOPKAPI
Küçükçekmece Marmaray - Soğuksu - Kanarya İstasyon - Söğütlüçeşme Köprüsü - Halkalı İMKB Lisesi - Fatih Caddesi - Kültür Üniversitesi - Şirinevler - Cevizlibağ - Topkapı
79GB GÜVERCİNTEPE / FENERTEPE - BAKIRKÖY
Güvercintepe - Kayaşehir Merkez - Fenertepe - Habipler - Mescidi Selam - Giyimkent - Yüzyıl - Bağcılar Meydan - Haznedar - İncirli - Bakırköy

Konu görüntüleyen kullanıcılar