Pardon? Türk markası mı? Hangi Türk markası? Akia Türk markası mı? Akia İran markasıdır ve sonsuza kadar da öyle kalacak benim gözümde.
Tezeller Türk markasıydı ama Akia değil.
Ya tabi ki Mercedes-Benz, MAN kalitesi bekleyemeyiz ama bir İETT standarı bekleyebiliriz demi bu hakkımız işte Akia da o da yok BMC’de bi nebze de olsun var bence yani hem eski hem de yeni kasa için geçerli ama Akia da en ufak bir albeni bile göremiyorum ya.
Şöyle soralım o zaman bizim herhangi bir avrupa ülkesinden neyimiz eksik? Ekonomiyi iyi yönetseler, tarıma yani üretime ağırlık verseler, sığınmacıların tamamını gönderseler bu ülke var ya Almanya’dan da Fransa’dan aşağı kalır yanı olmaz yani nüfus desen var, toprak desen var, e iklimde gayet uygun.
Niye yani aşağılık kompleksine girelim ki. Bize Citaro da yakışır MAN’da.
Bangladeş veya Pakistan olsam yani zoruma gitmez ama diyorum ya bu ülke potansiyeli yüksek olan bir ülke. İşte zamanında Citaro’lar, CapaCity’ler nasıl alındı.
Topraklarımız desen bir kısmı zaten doğu avrupa sayılıyor.
Kaldı ki ülkemiz ekonomisinin, belediyenin ölüsü bile yeter de artar Mercedes-Benz, MAN almaya yani öyle de bir zengin ülkeyiz, sadece halka para yok sanki kendi ceplerinden veriyorlarmış gibi sorun burda.