Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ondan dolayı bahsettim. Alman üretim maliyeti Türkiye üretim maliyetine göre çoook yüksek. İhaleyi ya Karsan alır ya da bozankaya. Zaten bozankaya kasasını Karsan üretiyor.
Akia ufak bir firma olduğu için çok yavaş gelmesi normal. 400 500 araçlık ihalede zaman sınırını koy akia testim edemez bile araçların tamamını. Bir kısmı geç kalır.
Evet, 900 otobüs tek kalemde alınmadı. 3 ihale yapılarak alım yapıldı. İlk alınanlar İkitelli’ye gitmişti diye hatırlıyorum. Son alınanlar da Kasım 2023 tarihinde Kartal’a gitmişti.
Üstte belirtildiği gibi araçların seri üretim olmamasından kaynaklı olabilir. Akia nın otokar gibi büyük tesisi yok sonuçta. Yine de araçlar sağ salim teslim edildi şükür.
2012/13 de 3 ayrı ihale ile otokarlar alındı. Ondan dolayı 1 . 2. 3. İhale ve sonradan ilaç den geçenler 4. Olarak sıralandı.
Aynı dönemde karsanlar da alındı.
Otokar fabrika. Ve kos koca Koç holding var. Adamların 1 fabrikası yılda 500 bin araç üretiyor (Tofaş) diğer bir sürü fabrikaları var. Yurtdışında da fabrikaları var. Yani anlayacağın çoook büyük bir firma.
Ama akia dersen adamlar eski kasacı olan Tezeller i alıp yine kasacı olarak devam ettiler sayın.